local-stats-pixel fb-conv-api

«Krokodilu mednieka» Stīva Ērvina dēls Roberts ir devies tēva pēdās!7

258 0

Roberts Ērvins, acīmredzot, ir devies tēva pēdās. 13 gadus vecais Stīva Ērvina, kurš nomira 2006. gadā pēc tā, kad viņu sadzēla dzeloņraja, dēls nesen ciemojās pie Džimija Felona raidījumā «The Tonight Show». Līdzi viņš bija paņēmis dažus interesantus dzīvniekus, kurus atrādīt pašam Džimijam.

Roberta viesošanās iemesls pie Džimija Felona nebija tikai, lai parādītu interesantus dzīvniekus - 17. maijā Losandželosā norisināsies svētku vakariņas par godu Stīvam Ērvinam.

Video atskats uz pagājušā gada vakariņām, kas norisinājās Melburnā.

Stīvs vēlējās parādīt un iemācīt citiem to, ka cilvēki var sadzīvot harmonijā ar savvaļas dzīvniekiem. Tāds arī ir šī pasākuma mērķis - iepazīties ar dzīvniekiem, uzklausīt, kas ir sakāms Stīva ģimenei - sievai Terijai, dēlam Robertam un meitai Bindijai. 

Uz svinīgajām vakariņām ierodas ne tikai ar nozari saistīti cilvēki, dzīvnieki un Austrālijas Zooloģiskā dārza darbinieki, ar savu klātbūtni pagodina arī slavenībās. Tā kā šogad vakariņas tiek organizētas Losandželosā, tad viesu sarakstā noteikti būs daudz Holivudā zināmi vārdi.

258 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ļoti līdzīgs savam tēvam! Malacis, tādu nav daudz, kas jau 13. gados atradis savu nodarbošanos dzīvē. 

14 0 atbildēt
Krokodils dandijsemotion
4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

un noliks ar pedāļus pret sauli kā tēvs..ja jau tiešam iet viņa pēdās

2 0 atbildēt

Kā redzams no komentiem, vairums nezina, kāds bija tēva ietā ceļa gals emotion Nu a kas mums, būs vēlviens iemesls jautrībai - ka krokodils nokodis galvu kādam, kurš pats labprātīgi savu galvu viņam mutē iebāzis emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

"Krokodilu mednieks" bija viens no maniem mīļākajiem bērnības raidījumiem. Liels prieks par to, ka arī viņa dēls iet tēva pēdās. emotion Pēc intervijas noskatīšanas var arī saprast, ka tā ir viņa aizrautība un, ka nākotnē viņš būs lielisks šova vadītājs, tāpat kā viņa tēvs emotion

0 0 atbildēt