local-stats-pixel fb-conv-api

Ketrina Zeta-Džonsa (Catherine Zeta-Jones)4

30 12
Ketrina Zeta-Džonsa piedzima 1969. gada 25. septembrī, Sounsas pilsētā, Velsā. Ketrina interesējās par mākslu jau no agras bērnības. Jau četru gadu vecumā lieliski mācēja dziedāt un dejot, periodiski piedalījās amatieru uzvedumos vietējā Katoļu baznīciņā, bet 10-13 gados viņa jau spēlēja nelielas lomas teātrī. Kad meitenei bija 14 gadi, pilsētā ciemojās populārs šovs, kas tradicionāli iesaistīja vietējos pusaudžus programmas veidošanā. Ketrina ne tikai saņēma lomu, bet arī pamanījās tik ļoti apburt šova producentus, ka bija uzaicināta uz Londonu turpmākai sadarbībai. Tā 15 gadu vecumā Ketrina pameta savu dzimto pilsētiņu un devās slavas meklējumos uz Anglijas galvaspilsētu.

1987. gadā Ketrina debitēja Londonas mūziklā ar nosaukumu "42. iela" (42nd Street). Pēc gada viņai tika piedāvāta Šeherizādes loma Filipa de Broka filmā "1001 nakts". 1991. gadā Ketrina filmējās seriālā "Mīļie maija pumpuri" (Darling Buds of May), kas atnesa viņai vēl lielāku slavu. Aktrises tālākā karjera strauji attīstījās Holivudā. 2003. gadā Zeta-Džonsa saņēma "Oskaru" par otrā plāna lomu mūziklā "Čikāka". Savā dzimtajā pilsētā Ketrina dibināja personīgo kinokompāniju. Viens no aktrises pēdējiem nopelniem bagātajiem darbiem ir loma filmā "Zorro Leģenda", kurā Zeta-Džonsa spēlē pārī ar Antonio Banderasu.
Plaukst un zeļ ne tikai aktrises karjera, bet arī viņas personīgā dzīve. Ketrina Zeta-Džonsa ir precējusies ar Holivudas ietekmīgo aktieri Maiklu Duglasu, viņiem ir 2 bērni: 2000. gadā pasaulē nākušais dēls Dilans Maikls Duglass, un 2003. gadā dzimusī Keirisa-Zeta Duglasa.
30 12 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
nav nekaada vaina..simpatiska! emotion emotion
1 0 atbildēt
apburoša sieviete emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt