local-stats-pixel fb-conv-api

Kendisa Akola/ Kerolaina.1

62 0

Kendisa Akola (Candice Accola) ir amerikāņu aktrise un dziedātāja. Viņa dzimusi 1987. gada 13. maijā Orlando, Floridā, ASV. Kendisas tēvs Kevins ir ķirurgs, bet māte Kerolīna (pirms kļuva mājsaimniece) bija vides inženiere. Aktrises vecāki ir aktīvi vietējās republikāņu partijas biedri. Kendisai ir arī jaunāks brālis.

Aktrises garums ir 1,73 m.

Jau agros pusaudzes gados Kendisa atrada talantu menedžeri Sanfrancisko. Vēlāk, pametot mācības vidusskolā, kas sagatavo augstskolai, pusgada vidū, viņa pārcēlās uz Losandželosu. Sešus mēnešus vēlāk viņai jau bija vienošanās par CD It’s Always the Innocent Ones. Vidusskolu viņa pabeidza neklātienē kopā ar savu klasi 2005. gadā.

Kendisas pirmā loma bija filmā Pirate Camp 2007. gadā. Kā viesaktrise viņa filmējusies tādos populāros seriālos kā How I Met Your Mother, Supernatural un Greek, piedalījusies arī vairākās citās filmās. Ar pilnu Kendisas Akolas filmogrāfiju iespējams iepazīties šeit.

Kendisa Akola turpināja arī karjeru profesionālajā dziedāšanā un parādījās kā fona dziedātāja Mailijas Sairusas koncerttūrē Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert, kā arī filmā Hannah Montana: The Movie.

Šobrīd Kendisa turpina uzņemties The Vampire Diaries otrās sezonas sērijās, kur viņa atveido vienu no vadošajiem tēliem Kerolainu Forbsu. Tā kā filmēšanās norit Atlantā un tās tuvumā, Kendisa ir ļoti sajūsmināta par to, ka tas ir tik tuvu viņas dzimtajām mājām.

Kendisa Akola pretendē uz Bafijas Samersas lomu filmā, ko paredzēts izlaist 2012. gadā.

Kopā ar savu kolēģi Ianu Somerhalderu no The Vampire Diaries Kendisa ir viena no daudzajiem projekta It Gets Better Project atbalstītājiem. Tas ir projekts, kas nospraudis sev par mērķi novērst augsto pašnāvību skaitu starp LGBT (lesbiešu, geju, biseksuāļu un transseksuāļu) jauniešiem. Šis projekts saistīts ar The Trevor Project.
2010. gada pavasarī Kendisa ļoti nopietni iesaistījās fonda Turn the Corner labdarības pasākumos. Tas ir fonds, kas izveidots, lai izglītotu cilvēkus par Laima slimību. Pēc satikšanās ar bērnības draugu, kas hroniski slimo ar šo slimību, Kendisa pavadījusi daudz sava brīvā laika, izglītojot citus par simptomiem, ārstēšanās iespējām un problēmām.

Interesanti fakti:

Kendisa ir populāra kā dziedātāja Japānā, kur viņa pazīstama ar vārdu "Candice". Kendisa ir liela HBO seriāla True Blood fane.

Kendisas Akolas fanu lapa http://candice-accola.net.

62 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Labojums: tagad pilnā sparā iet VD 3. sezona

0 0 atbildēt