local-stats-pixel fb-conv-api

Kad slavenības uzbrūk paparaci.21

542 0

Slavenībām bieži seko paparaci, lai kur arī tās dotos, it sevišķi, ja tās dzīvo Los Andželosā un dažreiz tas kļūst nedaudz par traku. Lūk, kas notiek, kad slavenības cīnās pret paparaci, kuri nepārtraukti iejaucas viņu privātajās dzīvēs.

542 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Diezgan sviestaini - kaut kādi naudaskāri tipiņi vajā Tevi, seko Tev ik uz soļa, provocē, bet Tu saņem apsūdzības, kad esi izvests līdz baltajām pelītēm. Tas nu nav pārāk normāli, lai ko arī viņi nedarītu un lai kur arī viņi neatplīstu dažādos paskatos.

21 0 atbildēt

ja es zem gūltas atrastu kādu ķēmu,es to ar samasētu un iesūdzētu par ielauzšanos.

8 0 atbildēt

Ja šis būs populārs, tad centīšos otro daļu uztaisīt par godu montanna emotion

7 1 atbildēt

Esmu vienigais kuram ir vienalga ar slavenibam un vinu sadursmem ar paparaci? Bet raksts labs un + par tavu ieguldito darbu. emotion

3 0 atbildēt
Tos paparaci visus vajag šaut nost... Nu kas tie par *****iem, kuri mūžīgi jaucās citu dzīvēs. Tad lai nebrīnās, ka pa purnu dabon.
4 1 atbildēt

Ja man visu laiku šādi sekotu un fotogrāfētu katru mirkli, kad izeju ārā, es laikam arī sāktu uzbrukt virsū tiem, kas mani tvarsta apkārt. 

3 1 atbildēt
Paparaci paši vainīgi..veicot viņu darbu jārēķinās ar to, ka var dabūt pa muti.
2 0 atbildēt

Drizak , kad slavenibam aiziet ciet del tajiem paparaci emotion

1 0 atbildēt
17 avatars17

emotion 

1 0 atbildēt

Viņa vēlāk centās attaisnot šo gadījumu kā mēģinājuma epizodi filmai.  noskūt blondus matus nenozīme, kad vairs neesi blondīne. emotion

1 0 atbildēt

Man Jautajums ir tikai viens kāpec paparaci nekad nav fočejuši Van Dammi, Stalloni,Džeki Čanu un visus šitos ??? emotion Laikam bail.

1 0 atbildēt

Nesūdīgi, ko lai citu saka 

1 1 atbildēt

Njā, vienkārši aizsvilties ir tā kā ir. Bet ja man būtu zem gultas kaut kāds pacans, viņš ne tikai paliktu bez zobiem bet arī bez savas kinokameras.

 

Gan jau ka paliktu bez biksēm ar. Noņemtu bikses un izmestu gaitenī. emotion

0 0 atbildēt

Nu ja kads daunis visulaiku filmetu mani, es ari nesavalditos un izdauzitu vinam smadzenes. Nosaut tos paparazzi vajag, jega no viniem tapat nekada, tikai jaucas citu dzives.  emotion

0 0 atbildēt

ak apbižotie nabadziņi emotion paši vainīgi, ka populāri.... ar to bija jārēķinās jau sākumā!

2 3 atbildēt

Pareizi ir ,sasist tos dalbajobus vajag. *****j viņiem jaukties citu dzīvēs stulbie āmuri.Muļķi nolādētie.Māju nodzedzināt,lai izput,lai nav naudas kamerām,tad domās ar savām smirdīgajām smadzenēm.Kurvas jobanās.Šitā nokaitināja.

1 2 atbildēt