local-stats-pixel fb-conv-api

Kā dzīvo multimiljonārs: sekss, narkotikas, alkohols, sievietes...?21

148 0

Naktsklubu impērijas īpašnieks, multimiljonārs Tonijs Toutunijs ar saviem sociālā tīkla Instagram postiem viennozīmīgi nodēvējams par «karali», jo viņa uzdzīves aizkulisēm seko teju 1,5 miljoni sekotāju. Kas ir tas, kas liek apbrīnot viņa dzīvi, - nauda, mašīnas vai spēja nopirkt sieviešu pašcieņu? Kādas ir tavas domas par šādu dzīvi un sievietēm, kas tajā piedalās? Starp citu, viņš drīz arī precēsies!

148 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Izskatās vecim baigais nicinājums un vilšanās sievietēs. Bet nu sievietes pašas sevi par precēm ar padara. Nez kpc laimi viņa acīs neredzu. Naudas daudz, apkārt mau*as un sirdī gan jau vēji pūš un pats viņš bez naudas nevienai nav vajadzīgs.

24 0 atbildēt

Ja viņas neciena pašas sevi, tad kpc lai viņš to darītu?!

18 0 atbildēt

Izskatās, ja viņš nomirtu, tad uz viņa bērēm neviens neatnāktu un visas tās mau*as pēc tam aizietu un uzčurātu viņa kapam virsū   emotion 

17 0 atbildēt

Manuprāt tās ir mau*as! Viņām pašām pret sevi nav cieņas, kāpēc, lai viņš viņas cienītu? Viņam ir nauda, viņš dara ko grib...

12 0 atbildēt

Vai tad nav acīmredzams, kāpēc viņš dzīvo šādu dzīvi? Tas, ka viņš ir naktsklubu īpašnieks, visu izsaka. Pasaulē ir daudz miljonāru un ne visiem tik ļoti interesē izklaides industrija, meitenes utt. Lielākai daļai pietiek ar vienu sievu, jo interese par savu biznesu ir daudz lielāka. Savukārt šim cilvēkam bizness ir tiešākajā veidā saistīts ar izklaidi un meitenēm.

7 0 atbildēt

Puisis ir bagāts, bet izskatās, ka nav laimīgs, jo ņirgājās par tām meitenēm. Var jau paņirgāties un pavilkt kādu uz zoba, bet attēlos redzamā attieksme pret meičām nav ne smieklīga, ne interesanta. Kā esmu novērojis, jo cilvēks laimīgāks un apmierinātāks, jo vairāk viņš dara, lai arī pārējie justos labi viņa dzīvestelpā. Ar dzīvi apmierināts cilvēks ar savu enerģētiku „ceļ" apkārtējos. Un otrādi, nelaimīgam cilvēkam trūkst emociju, uzmanības, visa trūkst - ja kaut kā nepietiek dvēselei, manta to nespēj aizvietot. Tāpēc puisim var tikai novēlēt saņemties un strādāt ar sevi, nevis tērēt laiku ar garlaicīgām un paredzamām meitenēm, kuras par naudu dara, ko liek. Puiškānam vajadzētu satikt meitieti, kura savāktu viņa naudu,  bet pašu noliktu vēža pozā - tad viņā rastos interese par dzīviemotion Bet par rakstu - Paldies!

6 0 atbildēt
tā ir vienkārši pahazuha, nekas vairāk.
5 0 atbildēt

Sievietes ir jāmīl un jālutina nevis jāizturas taka pret lopiem. Pašām jau arī kaut kādai cieņai pret sevi būtu jābūt. Nenoliegšu, ka gribētu būt tik bagāts, bet ne populārs.

4 0 atbildēt

Moš jāpiesviežas viņam par radinieku?

4 0 atbildēt
Īsts G emotion
3 0 atbildēt

Nu, ja cilveka vēlme ir tikai dzīvnieciska eksistence, tad tev varētu piekrist, bet nu es tādu dzīvi negribētu. Luksus dzīvei ir arī daudz mīnusu. protams, ja man gadītos nahaļavu miljons, es neatteiktos, bet es dzīvotu tajā pašā māja, kurā es dzīvoju un pārak daudz nezīmētos ar to naudas daudzumu, jo tad var uzrasties daudz viltus draugu, kuri man nav vajadzīgi. Un pazemot cilvekus man vēlmes ar nav kā viņs to dara savās bildēs.

3 0 atbildēt
Tās viņa "draudzenes" ir uzpērkamas ma*kas
2 0 atbildēt

žēl ka pasaulē ir tik daudz prostitūtu.

2 0 atbildēt

Kuram gan no mums ir tīrākā sapratne par to, kam ir jāiziet cauri un kas sevī jāpārvar, lai sasniegtu pirmo miljonu, ja neesi piedzimis miljonārs? Nodzīvosi savus 100 un tāds arī aiziesi vai tomēr plēsīsies cauri, lai tur vai kas? Es te varu tikai gudri dirst vai skaust, pagaidām.

2 0 atbildēt

aspskauzhu

3 1 atbildēt

Es tik nesaprotu to Instagram sekotāju padarīšanu. Visas bildes vienādas. Patīk sevi pazemot, masturbēt pie domas, ka paši ir dzīves neveiksminieki? O_O

1 0 atbildēt
Ir gan lohs. Bet tas kă viņš dzīvo nenozīmē to ka viņš ir apmierināts ar dzīvi...kaut gan katram savs...
0 0 atbildēt

Izkatās,ka tām sievietēm nav dzīves...Viņas ir stulbas,kad kautko tādu izvēlējās savā dzīvē.

0 0 atbildēt

Interesanti, tās sievietes saprot, ka viņas pēc būtības ir prostitūtas? 

0 0 atbildēt

Every femminist after reading this post - https://i.ytimg.com/vi/4fAvm15ThV4/maxresdefault.jpg

0 0 atbildēt