local-stats-pixel fb-conv-api

Gadsimta kāzas...8

38 9

Keita Midltone
Katrīna Elizabete Midltone (29) dzimusi angļu stjuartes un lidojumu dispečera ģimenē un ir vecākā no trim atvasēm. Darba dēļ vairākus gadus ģimene dzīvoja Jordānijā, un, atgriežoties mājās Lielbritānijā, vecāki atvēra paši savu dekorāciju un ballīšu piederumu interneta kompāniju Party Pieces. Ar lieliskām sekmēm pabeigusi vidusskolu, meitene iestājās Svētā Endrū universitātē Faifā, kur ne vien ieguva maģistra grādu mākslas vēsturē, bet arī iepazinās ar savu nākamo vīru princi Viljamu.

Viņa Augstība Velsas princis Viljams
Viljams (28) ir Velsas prinča Čārlza un nu jau mirušās Velsas princeses Diānas vecākais dēls. Par spīti karaliskajam statusam, māte vēlējās, lai Viljams kopā ar brāli Hariju piedzīvotu iespējami normālu bērnību. Lai apzinātos reālo dzīvi, princese bērnus ņēma līdzi ne tikai braucienos uz Disnejlendu vai Makdonaldu, bet arī uz AIDS klīnikām un dažādām patversmēm. Iegūtā pieredze spēcīgi ietekmēja Viljamu, tāpēc viņš arī turpmāk iesaistījās dažādos sociālos projektos, piemēram, studiju laikā paņēma akadēmisko gadu, lai desmit nedēļu strādātu par bērnu skolotāju Čīlē. Turklāt jāpiemin arī tas, ka princim ir vērā ņemami sasniegumi, kalpojot britu armijā. Svētā Endrū universitātē princis iestājās ar vārdu Viljams Veilss, taču tas nepasargāja no milzīgās publicitātes, kas mudināja tūkstošiem meiteņu pieteikties uz studijām tieši šajā pašā augstskolā. Viljams ieskatījās savā dzīvokļa biedrenē, studentē Keitā, un 2003. gadā jaunieši sāka oficiāli satikties.

Attiecību sākums un šķiršanās
Tiklīdz prese pamanīja, ka abi studiju biedri aizdomīgi bieži manāmi viens otra sabiedrībā, zinātkārie paparaci uzreiz pievērsa Keitai īpašu uzmanību. Jau 2005. gadā meitene sūdzējās, ka nespēj sadzīvot ar uzkrītošo preses uzmanību, jo, pēc viņas domām, neko tādu nebija izpelnījusies. Jau gadu vēlāk tika izziņots, ka Keitai pienāksies pastāvīga diennakts apsardzība, lai iejaukšanās privātajā dzīvē nekļūtu pārlieku uzmācīga. Lai gan daudzi domāja, ka tie ir saderināšanās vēstneši, Keita un princis Viljams par laulībām tobrīd vēl nedomāja. Arī finansējums apsardzei netika iegūts, un prese turpināja uzdarboties. Situācija saasinājās 2007. gadā, kad Midltone grasījās svinēt savu 25. dzimšanas dienu. Ar tiesas darbiem pret uzmācīgajiem medijiem šoreiz draudēja ne tikai Keitas advokāti, bet arī prinči Čārlzs un Viljams. Draudi iedarbojās, un vairākas lielas izdevniecības atteicās publicēt paparaci uzņemtās Keitas fotogrāfijas. Līdztekus citām baumām šajā pašā gadā avīze The Sun nāca klajā ar šokējošu paziņojumu: princis Viljams un Keita ir izšķīrušies. Lai gan oficiālie pārstāvji nevēlējās situāciju komentēt, šoreiz tā izrādījās taisnība, un pāris savām attiecībām bija izlēmuši pielikt punktu, atpūšoties kādā no Šveices kūrortiem. Pēc vairāku anonīmu avotu apgalvojumiem, iemesls šķiršanās lēmumam bijusi pārlieku mazā uzmanība, ko Viljams veltījis Keitai, un nevēlēšanās iesaistīties nopietnu attiecību veidošanā.

Saderināšanās un kāzas
Pēc attiecību pārtraukšanas Keita un Viljams palika labi draugi. Abi vairakkārt tika manīti kopā apmeklējam publiskus pasākumus, tāpēc drīz vien paklīda baumas, ka pāris atkal ir iemīlējies. Kopīgi apmeklēto pasākumu kļuva aizvien vairāk, un laika gaitā visiem tapa skaidrs – Keita un Viljams nolēmuši savām attiecībām dot otru iespēju. Šķiet, abu izvēle bijusi pareiza, jo pērnā gada oktobrī pasauli pāršalca vēsts – atrazdamies Kenijā, Viljams un Keita ir nolēmuši saderināties. Drīz arī tika noteikts ilgi gaidītais kāzu datums – tās paredzētas 29. aprīlī Vestminsteras abatijā. Kā tas pieņemts, līdz ar apprecēšanos Viljamam pienāksies hercoga tituls, savukārt Keita tiks iecelta hercogienes godā. Lielu publikas ažiotāžu izraisīja saderināšanās gredzens, ko nu Keita ieguvusi savā īpašumā. Tas ir 18 karātu safīra gredzens, kas agrāk piederējis Viljama mātei princesei Diānai.

Kāzu trakums
Saistībā ar vēsturisko notikumu pasaule ir gluži vai sajukusi prātā – cilvēki steidz radīt visneiedomājamākos suvenīrus, kas liecinātu par vērienīgajām kāzām. Blakus tādiem tradicionāliem priekšmetiem kā krūzītes un karotītes suvenīru klāstā atrodamas pat picas un prezervatīvi ar karaliskā pāra ģīmetnēm. Netici tam, ko tikko izlasīji? Ievērtē pats!

38 9 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

cilvēciņi,kā cilvēciņi, Dievs dod laimīgi nodzīvot līdz sirmam vecumam un pēc sevis atstāt labas atmiņas.

8 0 atbildēt

Viljams ir tik līdzīgs Diānai. vāks. +

6 0 atbildēt

Bišķi nokavēji emotion

3 0 atbildēt

Nu cik var...

3 1 atbildēt

baigi viegli no sīrupa nokopēt vai ne? :}

2 0 atbildēt

Kopā viņi labi izskatās!

0 0 atbildēt

teksts no sīrupa ņemts vai ne, bet tiešām skaists pāris. nu ko lai veicas

0 0 atbildēt