local-stats-pixel fb-conv-api

Gacho.0

Trešdienas vakarā mūziķim Gatim Irbem, kas pazīstams ar skatuves vārdu Gacho, radušās problēmas ar muguru. Viņš smacis, nevarējis paelpot un devies uz slimnīcu, liecina viņa ieraksti mikroblogošanas vietnē Twitter."Esmu Gaiļezerā - nav labi ar muguru, liekas nospiests nervs! Nereali sāp un nevar paelpot," ap pulksten 21 no slimnīcas ziņoja Gacho, papildinot, ka "smejies vai raudi", bet jau pusstundu par viņu tur neviens neliekoties ne zinis. "Aiziet jociņi - es smoku nost, a ārstu kas mani pieņemtu neviens nevar atrast. Mistika - vinš pazudis! Vēl piecas minūtes un es viņus sākšu ārstēt," vēstīja mūziķis.

Pēc brīža gan viss jau bija kārtībā un mūziķis bija nonācis ārstu gādīgajās rokās, par ko liecināja arī sociālajā tīklā publicētā fotogrāfija.

"Viss būs labi!" savus atbalstītājus mierināja Gacho, pateicoties visiem par atbalstu un paskaidrojot, ka mugura viņam esot savilkta un spiežot uz nervu tā, ka nevarot ne paelpot ne parunāt - tikai rakstīt. Un rakstītspēja tika izmantota visai plaši apcerot situāciju veselības aprūpē Latvijā.

"Šinī gadījumā nostrādāja priekšrocība - atpazīstamība. Ja mani neatpazītu, laikam vēl ilgi gaidītu, kad kāds izdomās pie manis pienākt, un tas ir bēdīgi," sprieda Gacho. Viens esot darba kvalitāte, bet otrs atbildības sajūta - varbūt ārsti esot labi, bet kā panākt, lai viņi arī darītu, prātoja mūziķis. Risinājums, viņaprāt, būtu algu palielināšana - ja vidēja alga slimnīcā būtu 1000 latu mēnesī, visi strādātu kā skudriņas, nevis "sēņotu un dzertu buljonu". Pagaidām izskatoties, ka slimnīcā vairāk notiekot "laika atstrādāšana" - vairāk pīpējot, mazāk aprūpējot pacientus.

Tomēr beigās Gacho saka paldies tai jaunajai māsiņai vai dakterītim, kurš par viņu parūpējies, atrodot īsto cilvēku, kas viņam "pieķertos".

Mūziķis arī norāda, ka viņam paliekot labāk, "jo laiž iekšā kaut kādus brīnumus. Tikai iesākumā esot "sacepies" par ārstu attieksmi...

18 3 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000