local-stats-pixel fb-conv-api

Fidels Kastro. Kā personība.7

Sveiki, te es pasauli ir pāršalkusi ziņa par leģendāra Fedela Kastro nāves, tāpēc man radās ideja ievietot rakstu par viņu. Varbūt, ja pajautātu saviem vecākiem/vecvecākiem dzirdētu šadu pantiņ: Tur kur tagad Amerika/ Paliks tikai vieta pilka, tas saistāms arAmerikas iebrukumu Kubā, lai gan man škiet to varētu saistīt arī ar Trampa nākšanu pie varas. Ja raksts patiks varbūt veidošu vēl kādu rakstu, par vēsturiski nozīmīgu praonu. Lai labi lasās. Eaizmirstam nospiest plusiņu.

Fidels Alehandro Kastro Russ dzimis 1925,gada 13. augustā Birānā , Kubā miris 2016.gada 25. novembrī, bija kubiešu komunists, revolucionārs. Kastro vadīja Kubu no 1959. gada, kad 26, jūlija kustība gāza Fulbensio Batistas valdību un padarīja Kubu par pirmo sociālistisko valsti Rietumu puslodē līdz 2008. gadam, kad viņš valsts vadību nodeva savam brālim Raulam Kastro.

49 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Kāpēc par cilvēku atceras tikai pēc nāves?

3 0 atbildēt

Fidels Kastro bija izcils valsts vīrs un cilvēks!

Lai dzīvo Kuba! Lai dzīvo Fidels Kastro!

Vive La Cuba!

2 0 atbildēt

Vispar labs raksts, bet prasas turpinajums. Armija (PSRS) zampolits stastija ,ka Kubas situacija esot diezgan savada, valsts vaditajs Fidels Kastro ,armijas komandieris Rauls Kastro, bet tevs un vecakais bralis sezot cietuma... Vins pat nebija pilna,kad to stastija,toreiz PSRSbija ,,bolsoj drug,, Kubai . Varbut kads varetu pameklet kadu informaciju par to visu,butu interesanti . Vispar vecakais bralis Ramons Kastro (miris92 gadu vecuma) ir minets ka Kubas darba varonja titula ipasnieks... 

1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt