local-stats-pixel fb-conv-api

Džastina Bībera dziesma nobiedē lāci un izglābj vīrieša dzīvību!17

152 5

emotion 2014. gada vasarā vīrietis devās makšķerēt un viņam uzbruka lācis, bet vīrietim paveicās, ka viņa zvana signāls bija Džastina bībera populārā dziesma.

42 gadus vecais Igors gādā mierīgā augusta dienā devās makšķerēt uz sava mazā miesta dīķi, kad viņam nez no kurienes uzbruka lielas brūnais lācis. Vīrietis domāja, ka nu viss cauri būs ar viņu, basta, finito, kaņec kā citur teiktu! Bet kā par nelaimi vai tieši otrādāk kā par laimi viņa telefons sāka zvanīt un viņa zvana signāls bija nekas cits kā tīņu meiteņu ( nogribējušos divpdsmitgdieču) lielākais elks un Dievs Džastins Bībers ar savu neaprakstāmi lielāko hītu Baby ( youtube mīnusotākais video vēsturē)! Lācis izdzirdot dziesmu tīnās lapās kā velna plēsts!!

Tagad jau vīrietis ir atkopies no brūcēm un skrāpējumies pēc incidenta- viņš stāstīja: Es biju tikko noparkojis savu māšīnu un tad devos uz vietu, kur biju domājis makšķerēt, kad jutu lielu svaru uz savas muguras , jutu tikai to, ka lācis bija man virsū.''

''Es nespēju noticēt tam, ka mans telefons sāka zvanīt tieši tajā brīdī tas bija kā brīnums'' Igors stāstīja.

Kā arī viņš piebilda: Es zinu, ka šāds zvana signāls nav visu ļaužu gaumē taču mana mīļā mazmeita šo bija ielādējusi manā telefonā kā joku'' viņš smējās. (jā es jau arī tā būtu teikusi)

Igoram bija ļoti daudz vaļēju brūču uz sejas un muguras, krūtīm, tagad vīrietis atpūšas un atgūstas no traumām jau mājās. Pēc tam Igors ielika savu bildi internetā, lai atrādītu, kādu postažu lācis bija nodarījis viņa ķermenim un sejai.

Kā NY Posts ziņo Džastina dziesma nebija tas, kas nobiedēja lāci, bet gan zvana signāla skaļums.

Cilvēki, kas pārzin šādas lietas saka, ka zvana signāls esot lāci pārsteidzis tādejādi apstādinot tā uzbrukumu.

"Dažkārt šāds šoks var apturēt dusmīga lāča uzbrukumu, šī dziesma un mūzika lāci pārsteidza nesagatavotu tāpēc viņš aizbēdzis'' stāsta eksperti!

Džastins Bībers izglābj dienu! emotion Kaut mums katram būtu tāds Bīberiņš dzīvē, kas paglābtu kaut vai no eksāmeniem ! emotion

152 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Kāds tur brīnums , tādus ''sūdus'' klausoties pat pats Čaks atdotu galus.  emotion

19 0 atbildēt

Lācis aizskrēja pakārties ... emotion

Un, ja Igors 42 gados jau vectēvs un mazmeita rubī, jau ielādēt dziesmas telefonā, tad cik gados Igors bija tēvs un viņa bērns palika par māti/tēvu ?

14 0 atbildēt

5. bildē, tās pi-dar-ūsas...

kas tas par stilu vispār? staigāt ar pārdirstām biksēm ir stilīgi?

5 0 atbildēt
Pat dzivnieki saprot ka kas tads ir briesmu sakums
3 0 atbildēt

Kāds biksiņas piekakājis emotion emotion

3 0 atbildēt
Tad kad lācis uzbruks bīberam , viņš droši var dziedāt savu dziesmu 😄😄😄
2 0 atbildēt
Tejās biksēs viņš izskatās apdirsies. Nu ja 40 gadigs virietis un lacis. Lacis aizbega jo domaja ka ja klausas džastina bibera dziesmas tad ir peģigs.
1 0 atbildēt

Bijis

1 0 atbildēt

"..viņam nez no kurienes uzbruka lielas brūnais lācis." Šito izlasot neviļus sasmējos emotion

1 0 atbildēt

vispārībā, visvairāk youtube heitotākais un ar mīnusiem pilnākais video pieder rebecca black "friday",.

pirmoreizi, kad klips bija ievietots youtube, tad viņš jau piedzīvoja sliktāko vērtējumu kāds vien var būt, tad klipu izņēma un ielika vēlreiz, domādami, ka kaut, kas mainīsies uz labo pusi, bet nekas nemainījās un vērtējums cik slikts ir tik arī ir emotion Taksto justina "baby" nav vissliktāka ar mīnusiem emotion 

1 0 atbildēt

"viņam nez no kurienes uzbruka lielas brūnais lācis"

O jā, zinu to sajūtu, ka vajag, bet nav kur emotion

0 0 atbildēt

Vecs.

0 0 atbildēt
Raksts ir bijis
0 0 atbildēt
Ja es būtu lăcis, tad būtu time travel izmantojis un nekad dzīvē neuzbruktu nekam, kas saistās ar bīberu... ja neskaita pašu bīberu... to es nokostu ătrăk nekā monēta no Empire State building nokristu
0 0 atbildēt