local-stats-pixel fb-conv-api

Danika Patrika4

Sieviete kā iemesls, lai TOMĒR čaļi saprastu-arī dažu labu sievieti var palaist pie stūres un nešaubīties par auto drošību.

*****
Danika dzimusi 1982. gada 25. martā, Beloitā, Viskonsinā. 27 gadus vecā sieviete pirmoreiz pie stūres sēdās 10 gadu vecumā, tikai toreiz tā gan nebija mašīnas stūre, bet gan kartinga stūre. Vairākas reizes uzvarējusi Pasaules kartinga asociācijas organizētajos čempionātos, viņa, 16 gadus veca, devās uz Angliju, lai uzlabotu un paplašinātu savas karjeras gaitas. Viņa piedalījās Britu Forda formulas festivālā un finišēja otrā, kas bija pats labākais sievietes rezultāts visa šī festivāla vēsturē. Devusies atpakaļ uz ASV, viņa piedalījās neskaitāmos čempionātos, kur sevi pierādīja( un vēl aizvien pierāda) ārkārtīgi labi, tādējādi viņa ir kļuvusi par potenciālāko pretendentu, lai startētu kā vienīgā F-1 dalībniece jaunajā F-1 sezonā.

Viņa ir ne tikai laba braucēja, bet arī satriecoša modele, kurai neskaitāmas reizes piedāvāts reklamēt visdažādākos produktus, kā arī pozēt daudziem pasaulslavenaiem žurnāliem, kā Playboy (2005), Sports Illustrated (2005), FHM (2003) u.c.

Interesants fakts: viņa ir 2x sodīta, par ātruma pārsniegšanu! ;]
« 1  2  3 »
9 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Tu spogulī paskatījies?
2 0 atbildēt
seksiga babe kas nepatik jums?
2 0 atbildēt
14. bildē drusku retarded skatiens emotion sieviete ok, bet man nepatīk, ka pat viņa bildēs ar auto ir puskaila.
2 0 atbildēt
malacis! emotion
1 0 atbildēt