local-stats-pixel fb-conv-api

Cristiano Ronaldo ziedo 60 000 Eur0

Ne tik sen Real Madrid superzvaigzne Cristiano Ronaldo tika uzskatīts par augstprātīgu primadonnu, kas ir pārāk koncentrēts uz to, kā izskatās viņa mati un ko par viņu domā citi. Tagad, šķiet, pasaulslavenais futbolists ir pieņēmis savu lomu kā viena no lielākajām sporta zvaigznēm pasaulē un kā cilvēks ar iespējām pārāda līdzcietību un augstsirdību.

2014.gadā kāda Spānijas ģimene ar 10 mēnešus veco dēlēnu Ēriku (Eric Ortiz Cruz), kuram tolaik tika diagnosticēta smadzeņu displāzija (rets smadzeņu darbības traucējums, kas izraisa desmitiem ikdienas krampju) meklēja veidu kā piesaistīt
60 000 Eur bērniņa atveseļošanai - operācijai.

Minētā ģimene vērsās pie Ronaldo un lūdza viņu ziedot kreklu un apavu pāri, lai palīdzētu piesaistīt līdzekļus mazā Ērika operācijai. Kreklu un apavus bija plānots pārdot izsolē. Tomēr Ronaldo pavērsa situāciju citā virzienā - viņš apmaksāja operāciju. Savukārt, kreklu un apavus viņš dāvāja puisēnam vienkārši tāpat. Interesanti, ka tobrīd Ronaldo ziedojums bija tikai aptuveni 20% no viņa nedēļas ienākumiem.

2013.gadā Ronaldo svinēja FIFA pasākumā "Zelta bumba" iegūto apbalvojumumu kopā ar bērniem, kas slimo ar leikēmiju. Ronaldo gadu iepriekš - 2012. gadā - publiski bija apsolījis, ka, gadījumā, ja iegūs apbalvojumu, svinēs to kopā ar viņiem. Tāpat 2012.gadā Ronaldo apmaksāja ārstēšanu ar vēzi slimam 9 gadus vecam futbola fanam.

Arī šodien Ronaldo turpina palīdzēt slimiem bērniem.

8 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000