local-stats-pixel fb-conv-api

Cikls " Latvijas Aktieri "3

32 5

Sveiki, spocēni un spocenes! Ar šodienu sākas cikls "Latvijas Aktieri". Šī cikla laikā būs aprakstīts viss par latviešu slavenākajiem aktieriem. Cikls iznāks katru nedēļu un ies līdz pat Novembra beigām.
Lai laba lasīšana!

1.daļa
Inita Dzelme
Inita Dzelme ir dzimusi 1987.gada 23. jūlijā.
Mācijusies Rīgas pilsētas pļavnieku ģimnāzijā.
2005.gadā iestājusies Dailes teātra 9.studijā kuru pabeigusi 2009. gadā, vienlaikus iegūstot Latvijas Kultūras akadēmijas Humanitāro zinātņu bakalaura grādu mākslās.
Viņa izrādēs piedalās jau no 2007. gada.

Inita Dzelme pašlaik piedalās seriālā "Viņas Melo Labāk" , kurš tikko ir noslēdzis 2.sezonu. Seriālā viņa atveido rudo, skaisto Kristīni. Kristīnei ir attiecības ar advokātu Kārli Vasalnieku, un tajā pašā laikā viņa sapņo par Arvi.

Initai patīk apmeklēt bibliotēkas un lasīt grāmatas ar savu smaržu. Tomēr lēnām arī pašas mājās vācas kopā bibliotēka.
«Patīk apmeklēt antikvariātus un tur meklēt grāmatas. Reizēm tādas pērles var atrast! Nepatīk jaunas grāmatas, priekšroku dodu antikvariāta grāmatām, kurām ir sava smarža, savs stāsts,» tā Inita.
Aktrise lasa dažāda tipa grāmatas. Patīk gan filozofiskas grāmatas par dzīvi, gan Austrumu romāni. Mīļākā autore Initai ir Enči Mina, kura raksta par Ķīnas kultūru un vēsturi
«Lasu dažādas grāmatas; mājā, kurā filmējam seriālu, uz galda stāv grāmata par dārzniecību, esmu to pašķirstījusi, un man patika. Vienīgi par automašīnu būvēšanu nelasītu, tā mani neinteresē,» smejas Inita.

32 5 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Vikipēdijā jebkurš var ieiet un atrast šo info. Interesantāk būtu, ja tu pats/i būtu uzrakstījis pāris vārdu par to, kāda tev šķiet šī aktrise utt.

3 0 atbildēt

neuzskatu, ka viņa būtu viena no Latvijas slavenākajām aktrisēm. raksta vērtība 0

0 0 atbildēt

Vienīgi es vikipēdijā viņas nebija, bet nu paldies par padomu.

0 0 atbildēt