local-stats-pixel fb-conv-api

Brāļi: Viens saņem miljonus, bet otrs?!43

1794 12

Stāsts par diviem brāļiem kuri ir atšķirīgi, vismaz pelnīšanas ziņā.. Viens visiem slavenais Džeims Bonds, bet otrs viņa brālis par kuru varbūt daļa pat nav dzirdējusi.. Taču nu piedāvāju aplūkot abus personāžus un viņu dzīves emotion

1794 12 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Ar tādu ģīmi brīnums, ka viņam vispār maksā emotion

155 5 atbildēt

Nu, katrs jau pats izvēlas kādu dzīvi dzīvot. Kādam galvenais ir saņemt miljonus, kādam darīt to, kas patīk. Ja puisis ir ar savu dzīvi apmierināts, tad neredzu iemeslu, kāpēc viņu uzskatīt par dīvaini. 

81 0 atbildēt

Manuprāt, diez ko labi nesanāk viņam būt par to modeli...

48 2 atbildēt
Vairāk jau atgādina čali, kurš galīgi negrib strādāt.
42 3 atbildēt

Izskatās pēc Merly Mensona

33 1 atbildēt

 " Taču kamēr 46gadus vecais Kreigs ieņems aptuveni 31miljonu par nākamajām divām 007 epizodēm, tikmēr pusbrālis cīnās ar 15mārciņām stundā.. "

piedod atvaino, bet 15% Anglijaa ir bezdarbnieki un kaadaa treshdalja straadaa pa 7,5 marcinjaam stundaa, takaa apgalvot ka pa £15 "ciinaas" nu nez nez

30 1 atbildēt

Ne tie miljoni no gaisa krīt, ne tas pitnariks stundā....  Laime taču nav naudas daudzumā, vai ne ?  

17 1 atbildēt

Vai kāds no jums tādu Kreigu pazina pirms 2006. gada? Tas, protams, tāds sīkums, bet tad, kad Danielam bija 23, (kā tagad viņa pusbrālim), tad viņš tikko bija pabeidzis teātra skolu un visticamāk vēl saņēma kabatsnaudu no tēta. Pirmo nopietno lomu Daniels saņēma tikai 25 gadu vecumā (teātrī). Man šķiet pāragri kaut ko te salīdzināt.

13 0 atbildēt

 Ja nesanāca kļūt par labu modeli, vajadzēja kļūt par kaut ko citu. Un es domāju, ka jebkurā parastā darbā varētu pelnīt vairāk.

6 1 atbildēt

4. Bildē vajag tikai ūsas un būs Chalie Chaplin. emotion

4 0 atbildēt

Nja visi jau nevar būt slaveni un bagāti :D

4 0 atbildēt

15 mārciņas h nav nekādas kapeikas. Kapeikas, bija 80 sant h. Tur neko citu neteikt, a šeit, es būtu laimīga pelnīt 15 par stundu.

2 0 atbildēt

Kurš smukāks,tad saņem vairāk. emotion

2 0 atbildēt

Man viņš atgādina Hārdiju :D

1 0 atbildēt

Slavenību radiniekus, kā brāļus/māsas un atvaases, visi cenšas salīdināt un pēc tam stulbi spriedelē kapēc ir tā un ne savādāk, it kā vienas asinis taču, bet galu galā ne visi piedzimst zvaigznes. Labi jau ka nedīc bračkam naudu, bet modelis viņš sūdains, vismaz tās manas domas, būt gājis atradis normālu darbu. Nez cik ilgi var izvilkt ,rēķinoties ar to ka sesjias nenotiek kartru dienu un ilgst normāli 3 h.

1 0 atbildēt

Ieraugot bildi pirmā doma, kas ienāca prātā - Mensons jaunībā?

0 0 atbildēt

njap! ne visiem paspīd :)

0 0 atbildēt
U
0 0 atbildēt

Kā saka, vel fartaņot...emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt