local-stats-pixel fb-conv-api

Bleika izģērbsies Playboy žurnāla vākam par 2,5 miljoni7

114 0

Šarmantā aktrise Bleika Lavlija no Gossip Girl vēl vairāk radīs interesi sev, izģērbjoties un parādot sevi Playboy žurnālā.

"Playboy jau ir Bleikai piedāvājis pozēt kailai uz žurnāla vāka, bet tad viņa vēl nebija gatava. Tagad varam saprast, ka īstais brīdis ir klāt un tas būs viņas nākamais solis karjeras izaugsmē."

Kļuva zināms, ka Bleika par pozēšanu kaila vēlas ļoti lielu summu - 2,5 miljonu dolāru. Tieši šis jautājums ir sadalījis Bleikas ģimeni divās frontēs.

"Bleikas māte šajā biznesā apgrozās diezgan ilgi un zina, ka tādas zvaigznes, kā Kima Beisindžere un citas saņēmušas labu samaksu un ieguldījumu savas karjeras izaugsmei, pozējot tieši Playboy. Bet Bleikas tēvs, ir ļoti konservatīvs šajā jautājumā un saka, ka žurnālā Playboy, Bleika parādīsies tikai pār viņa līķi."

Akrises draugi, kura spēlē jaunieti seriālā Gossip Girl - modes dāmu Serēnu Van Der Vudsenu, saka, ka priekš Bleikas, Playboy vāks, ir viņas saraksta augšgalā, jo tas ir viens no risinājumiem, kā pievērst sev uzmanību, ka viņa nav jauniete, bet sieviete un, ka viņa māk atveidot arī daudz nopietnākas lomas.

"Gossip Girl - tas ir jauniešu modes hīts, bet Bleika, nevēlas būt vienā līmenī ar brāļiem Džonasiem. Pozēšana Playboy žurnālam palīdzēs viņai paplašināt fanu loku, kas nav tikai vecumā no 8 - 13. gadiem, bet arī daudz pieaugušāki cilvēki."

114 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

,parādis savus jaukumus visiem un "apetīte" pret viņu zudīs. P.S. tikai MANS viedoklis.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

"tas būs viņas nākamais solis karjeras izaugsmē"

Kāda tur karjeras izaugsme, fui pretīgi par šitām vieglprātīgajām aktrisēm lasītemotion

2 5 atbildēt