local-stats-pixel fb-conv-api

Bērni-zvaigznes, kuras izpostīja vecāku laulību!13

724 2

Katram cilvēkam ir vecāki. Ejam daudzi dažādām augšanas fāzēm, pat dažreiz ceram, ka pamodīsimies un viņi būs prom, gluži kā "Viens pats mājās." Toties vecāki savus bērnus mīl un vēl viņiem visu to labāko, toties bērni, dažkārt, atgrūž ar pretējo. Šajā rakstā uzzināsiet par bērniem, kuri izšķīra savus vecākus sava labuma pēc.

724 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Nomaini nosaukumu. Atteikšanās no vecākiem nav tas pats, kas vecāku laulības izjaukšana emotion
59 0 atbildēt

Es varu varbūt saprast tos kurus vecāki mēģināja apturēt no sapņu piepildīšanās.  Bet tie kas tiesājas ar senčiem naudas dēļ gan ir "negudri"

21 1 atbildēt
Ariela Vintera😏
13 0 atbildēt

nauda,nauda,nauda

13 0 atbildēt
Tie vecāki paši nospieda bērna talantu un pat zaga tur jau tie bērni neieguva nekādu labumu.
1 0 atbildēt
Piekrītu VIĻŅUKAM
0 0 atbildēt
Man liekas kad Makolijs Kalkins arī atteicās no vecākiem tādēļ kad vecāki aizliedza viņam lietot narkotikas jo viņš ir narkomāns tagad
3 3 atbildēt
Ja man būtu tădas iespējas...😮 Labi,labi es jau neko.😅
0 1 atbildēt

'Slavenais dziedātājs Ārons' ???? vispār autors zin, kas ir viņš ir? Nika Kārtera sīkais brālis, kas kau kādos 90itajos, kaut ko iedziedāja karaokē bārā. Neskaitot Makalkinu rakstā nevienas slavenības nav!

1 2 atbildēt
Nepateicigi sikie kropli. 9menesus nesat,izciest neskaitamas stundas dzemdibu sapju un moku. Tad vel savu velmju upuresanu par labu bernam. Un tas sikais kroplis izdoma ko sitadu. Es laikam vispar pateiktu ka man nav berna un vairak nekad ar vinu ne runatu ne satikt gribetu. Splaviens dvesele katrai matei. Neko nesaku par tam kas it ka zaga. Bet ja ta padoma ko vini domaja ar zagsanu? Mate nema naudu un tereja tikai savam labumam vai ari tereja uz visu gimeni panemto naudu?
6 11 atbildēt