local-stats-pixel fb-conv-api

Bēdīgi slavenais Logans Pols atgriežas «Youtube» pēc gandrīz mēnesi ilgas pauzes31

223 5

Viņa «atgriešanās» video ir pārsteidzis daudzus! 10 stundu laikā tas ir skatīts vairāk nekā 7 miljonus reižu un poga « emotion » ir nospiesta vairāk nekā miljons reižu. Vai tas nozīmē to, ka Loganam tiek piedots?

223 5 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Nu nepopularizē to losi lūdzu.

23 0 atbildēt

Džīzas, viens vecis pieļauj niecīgu kļūdu un visa pasaule panesās un sāk nodirst viņu. Nebūtu ''holivudas zvaigznes'' ierunājušās par to vlogu, nekas pat nebūtu noticis. emotion Video bija nonācis trending, neviens neko nepīkstēja un te pēkšņi drāma. Nožēlojami, ka cilvēkam piš karjeru dēļ kautkā tik niecīga. Okey, čuvaks pakārās, bet ja godīgi, tad tāpat visiem ir pohu*, ko viņš tur dara un filmē, galvenais jau ir parādīt savu stulbumu un sākt kašķēties, īdēt par visu.

17 2 atbildēt
na*uy šito krupi emotion
11 0 atbildēt
Kautkā pofig..
7 0 atbildēt
Neko par to nebiju dzirdējis un netaisos iedziļināties. Katram savas kļūdas, par kurām ir jāatbild...
6 0 atbildēt

Trollēns is back emotion

Kas attiecas uz video/pašnāvībām, tad ja ir ģimene, tad tas ir baigais dick move, nu, respektīvi, nebūtu man ģimenes un citu,kuriem tas sabojātu dzīvi, pats būtu maybe pakāries, kad nesanāca viss ar sportu, kam bija jāsanāk. emotion

3 0 atbildēt

Nu tie brāļi abi ir psihopāti, īpaši jau tas jaunākais.. un ja iedziļinās tajā visā un to viņu fanu būšanā, un kādi ir tie fani ar psiho nosliecēm, tad saproti, ja notiktu pasaules gals, tad cilvēci nav jēgas glābt, jo te dzīvo pilns ar nenormālajiem  emotion Tāpēc nevienam neiesaku šito skatīties, kur nu vēl iedziļināties  emotion

3 0 atbildēt
Aaa, kārtējais mīksto un veceņu uz jūtām spēlējošais video. Šitam vispār vajādzētu pa muti par tik briesmīgu samākslotību. Pēc acīm jau var redzēt, ka šis neko nerubī par ko runā
3 0 atbildēt
Nekad nav paticis
3 0 atbildēt

Tam mazajam meitenitem vienalga kada satura video vins liek, galvenais lai parnakot no skolas var redzet vina gimi, kamer apmierinas.

2 0 atbildēt
Cilveks ,kas izsmej likji nav ar pilnu simtu, nesaprotu kapec te butu tadi idioti jareklame ,.
1 0 atbildēt

Bet interesanti ir tas, cik ilgi tāda youtuberu karjera var turpināties. Ja pornozvaigznes pārdod savu miesu, tad šie dvēseli. Nemākot nekādu aktierprasmi vai citādus talantus, viņiem jau nav nekā cita, ko pārdot par kārotajiem skatījumiem, kā vien sevi pašu. Kas viņam būs pēdējais - pašnāvība online?

1 0 atbildēt
I don't care, why don't we jaunais singls 'trust fund baby' ir iznācis, streamojat
1 0 atbildēt
losis
0 0 atbildēt

Nu pietiekami gudrs lai uz savu ''izlēcienu'' pelnītu piķi. bet nu īsti normāls jau nu cilvēks nav. Par svarīgu tēmu runā jo skatijumi ir skatijumi.

0 0 atbildēt

nu, vismaz episki samontēja

0 0 atbildēt

Puiki malacis, pipuks tāds

0 0 atbildēt

Un tad dažas dienas vēlāk šitas dalbajobs ieliek kanālā video kur ar elektrošoku šauj beigtai žurkai. Ok.

0 0 atbildēt

Nemaz nezināju Jūtūbam ir tāds noteikums, ka nedrīkst publicēt video, kur redzams cilvēka līķis. Tas mani pārsteidz, jo esmu tur redzējis ļoti daudz video ar cilvēku līķiem. It sevišķi bieži tos redz video ar autoavārijām Krievijā.

0 0 atbildēt

man personīgi vairāk tā kā melnais humors te pacepī - tjip džeks pakārās mežā dēļ savām teiksim emocionālajām jūtām pret kādu neveiksmi vai nepiepildījumu, iemieg ar cilpu ap kaklu, pēdējā nepabeigtā elpa, dramatiskas beigas - viss. Un tad uzrodas kaut kāds jefiņš, kurš viņu izvazā pa visiem medijiem ar savu smaidošo seju priekšplānā un ar to smieklīgo cepuri xD

0 0 atbildēt