local-stats-pixel fb-conv-api

Arianas Grandes fakti9

47 3
« 1  2  3  4 »
47 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

"Ļoti saistoši un interesanti Fakti" emotion  emotion 

8 0 atbildēt

Kur tad pats aktuālākais un svarīgākais fakts? Ariana Grande atbalsta reliģiju, kuras sekotāji viņas koncertos uzspridzinās, nogalinot un ievainojot bērnus!

4 0 atbildēt

vismaz uzzināju, ka viņai patīk lasīt grāmatas

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Viņa bieži vien valkā zeķes virs celīša.

1 0 atbildēt

Mmm, un kur tad ir palicis tas ievērības cienīgais fakts, ka kāds radikalizējies idiņš pavisam nesen daspridzināja bumbu "MAN Arena" foajē pēc jaunās dāmas koncerta? Mančesteras iedzīvotājiem tas paliks atmiņā vēl ilgi. Pat busi, kas pabeiguši savu maiņu, es pieņemu, ka tas ir tā, tablo maina tradicionālo "000 Not In Service" uz "We *love* (to attēlo sirsniņa) MCR".

Saistībā ar notikumu ir kāds fakts, maybe, urbānā leģenda, kas to nu zin, taču tas ievieš kaut kādu skaidrību. Tātad otrdienas naktī (23. maijs) gāju no darba uz autobusu. Pa ceļam mani apteidza divi, spriežot pēc akcenta, britu čaļi, kas dzīvi bazarēja. Viņi runāja par koncertu. Viens klāstīja otram: "Jā, un tu zini, kas bija? Grande iznāca atpakaļ uz vēl vienu dziesmu, tāpēc tā džeka taimings nebija precīzs. Pretējā gadījumā būtu cietuši vēl vairāk cilvēku. Viņš izgāzās."

Un pēc tam jaunā dāma uzstājās Mančesterā ar labdarības koncertu, kurā piedalījās arī Džastins Bībers un kas nu tur vēl. Skatīt šeit: http://www.bbc.co.uk/newsround/40097004

Tas gan būtu pieminēšanas vērts fakts...

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Baigā lelle.  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt