local-stats-pixel fb-conv-api

Apskaties, kā «Brīnumsieviete» gorās kameras priekšā ģērbusies vien apakšveļā12

95 2

Izraēliešu aktrise Gala Gadota ir iekārojusi daudzu vīriešu sirdis, jo viņa ir ne tikai skaista, bet arī gudra un stipra. Daudzi kritiķi ir nosaukuši 2017. gadu par viņas «veiksmes» gadu, jo šī gada jūnija sākumā uz lielajiem ekrāniem beidzot parādījās filma «Brīnumsieviete», kurā galveno lomu atveido šī izraēliešu aktrise, kura iepriekš kļuva atpazīstama, pateicoties «Ātrs un bez žēlastības» filmām.

Sakarā ar to, ka viņas popularitāte ir atsākusi augt, internetā otru elpu ir ieguvis kāds pasenāks video, kurā aktrise ir redzama vien apakšveļā, dziedot līdzi kādai dziesmai.

95 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Un Matilde kā tipiska seviete saredz neiedomājamu atčkirību starp apakšveļu un peldkostīmu . emotion
12 0 atbildēt

Meičas krūšturos mūsdienās nav nekāds retums..

9 0 atbildēt

Laikam tāpēc sievietes cīnījās par vienlīdzību, lai gorītos plikas kameras priekšā. Apsveicu tas ir varen liels sasniegums. Jāceļ piemineklis ar lieliem pupiem viņām par godu.

8 0 atbildēt
Varēja mazliet lielāki pupiņi būt,bet kopumā figūriņa ir okei!emotionPATĪK!!!
5 0 atbildēt
Prosta minka krūšturī , nekas īpašs. Manu sirdi neiekarot ar video kur gories krūšturī un "dziedi līdzi" dziesmai. 😁 šitās kuras šādi izrāda ķermeni visbiežāk arī tiek izmantotas dēļ ķermeņa ar kuru viņa sevi reklamē. 😁
4 0 atbildēt

Dēlis un kaulu kambars

4 1 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Izraēlā ir karsti, tāpēc apakšveļā. Vispār mājas var kaut bez drēbēm uzturēties
0 0 atbildēt

Nekas tur tāds nav. Varēja labāk skaisti saģērbties,piem., kā uz randiņu, un pastāstīt publikai ar inteliģentiem vārdiem, kā turpmāko vakaru plāno pavadīt.

0 0 atbildēt
Seksīga.
0 0 atbildēt

Aha, labs.  emotion 

0 0 atbildēt