local-stats-pixel fb-conv-api

Andris Bērziņš 4 gadi prezidenta amatā, labums?7

110 4

Protams ne izcilākais prezidents vēsturē ,bet arī ir ieviesis ko labu ! Visi kritizē viņu par klusēšanu , neko nedarīšanu utt. Man šķita ,ka latviešiem ir jāmāina tas negatīvisms uz vairāk optimista skatu. Andrim Bērziņam prezidenta amatā bija savi plusi ,bet arī savi mīnusi. / Neviens nav perfekts /

Daudzas lietas tā arī paliek neizteiktas tautai.

110 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Man ir nojauta, ka Vējonis būs labāks prezidents par šiem diviem emotion

17 0 atbildēt

Reāli populistiska propoganda. Bija tikai viss labais, aicinājums domāt par labo, uzdirsiens letiņiem par reālpolitisku skatījumu un nav godīgi pieminēti Prezidenta Bērziņa trūkumi prezidentūras laikā. Tad vēl kkādi salīdzinājumi ar pirmo prezidentu un runas par pieticību un Zatlera nomelnošana. Vējonis nevar atļauties uzdzīvot Jūrmalas rezidencē, jo Bērziņš bija pieticīgs? Nu protams, tas jau nav, kas dzīvot šikā Vecrīgas dzīvoklī ar pieklājīgu naudas skaitli bankas kontā. Vējonim pat teica, lai iet dzīvot Jūrmalā nevis smirdīgā Ogres hruščofkā un viņa apsardzei būs palielinātas izmaksas, jo ir diezgan neerti apsargāt Prezidentu padomijas daudzdzīvokļu mājā. Uzdzīvo!  emotion Domā un seko visam līdz!  emotion

5 0 atbildēt

Man arī ticība Vējoņa kungam,pagaidām izskatās,ka viņam nepiemīt aizspriedumainā padomju laika domāšana,kas ir ļoti pozitīvi!

4 0 atbildēt

Bērziņš jau nu nebūtu no tiem cildināmākajiem prezidentiem. Cilvēks, kas nespēja pat teikumu izrunāt bez stostīšanās un saprotami... Būtu smieklīgi, ja viņš kandidētu uz otru termiņu, un tāpēc atteikšanās to darītVIENĪGAIS iemesls, par ko viņu cienīt. Ja vien patiesībā kungs nesajuta, ka tik un tā neievēlēs un nevēlējās blamēties vēl vairāk.

 Un kāpēc tāda "uzēšanās" uz Zatlera dzīvokli? Vairas Vīķes-Freibergas miteklis izmaksāja daudzas reizes vairāk. 

3 0 atbildēt

Zatlers vismaz pēdējā brīdī ar Saeimas atlaišanas referenduma ierosināšanu parādīja ka nav vienkārši kaut kāds Vienotības un ZZS ieliktenis, bet par  Bērziņu to nevarētu teikt. Starpcitu, Bērziņš būdams prezidents turpināja darbu Saemā ZZS rindās. Bērziņš pēc prezidentūras termiņa beigām nepirka tik dārgus apartamentus kā Zatlers tāpēc ka viņš to par valsts naudu jau izdarīja jau iepriekš. Viņš par valsts naudu uzbūvēja lielu atpūtas namu un pēc tam ātri nobankrotējās un tagad viņš tur dzīvo. Tā Bērziņa un Vējoņa "pieticība" valstij izmaksā vairāk naudas nekā, ja viņi normāli dzīvotu tajā Jūrmalas rezidencē. Man drīzāk rodas jautājums- ja cilvēkam nepatīk tas. kas viņam būs jādara esot par prezidentu, tad kāpēc viņš kandidē?

0 0 atbildēt