local-stats-pixel fb-conv-api

Alīsija Milano (Alyssa Milano)10

33 13
Alyssa Jayne Milano dzimusi Bruklinā, Ņujorkā, 1972.gada 19.decembrī. Viņai ir brālis, kurš arī spēlēja dažās viņas filmās.

Alīsijas karjera iesākās 1980.gadā, kad viņai bija 7 gadi. Viņa saņēma vienu no bāreņu lomām mūziklā "Ennija", kurš ceļoja pa Savienotajām Valstīm aptuveni 14 mēnešus. Esot pavisam vēl maza meitene, viņa pacēla acis augšā pret vecākiem un sacīja: "Es varu izdarīt to". Pēc tam viņu sāka aicināt spēlēt dažādos teātros.

Tomēr viņa gribēja tikt uzņemts televīzijā, tā kā nekad vēl nebija darbojusies šajā jomā, un viņas debija atnāca ļoti drīz, 1984. gada, kad viņa parādījās "Old Enough kino". Milzīgu slavu viņai atnesa seriāls "Who's the Boss?", kur viņa nospēlēja Samu Micelli. Jaunā aktrise saņēma lomu bez noklausīšanās un spēlēja to ļoti ilgi...8 gadus. "Who's the Boss?" Alīsija tika uzņemta ar tādiem pieredzējušajiem aktieriem kā Toniju Denzu, Ketrinu Hilmondu.


Pēc "Who's the Boss?", viņa aprobežojās ar mūziku un kļuva par zvaigzni 90. gadu sākumā. Alīsija izlaida 5 jauniešu pop-albumus, kuri kļuva vairāk, nekā ļoti populāri Japānā un Eiropā. Īstenībā, ir daudzi cilvēki šajās valstīs domāja, ka viņa ir dziedātāja, bet pēc tam tikai aktrise!


1999. gadā Alissa apprecējās ar Sidzhinu Teitu Augustu, roks ir grupas Remy Zero līderi. Tomēr tie izšķīrās 11 mēnešus vēlāk.

Alīsija tika uzņemta daudzās filmās, bet īpaši panāca lielu popularitāti spēlējot "Melrose Place" (1997). Viņa bija šovā 2 sezonas, bet pēc tam pameta to - 19.septembrī, piebiedrojās Hollijai Merijai un Šenonai Dohertijai Aarona Spellinga jaunajā šovā, "Amulets".
33 13 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
ļoti skaista aktrise!
2 0 atbildēt
viņa man atgādina vienu paziņu :)
1 0 atbildēt
Siewiete ar sawu stilu un raksturu.....Par laimi naw arii iedomiiga....
1 0 atbildēt
Noskatieties filmu Pathology, tur vinja redzama nedaudz savaadaak kaa pierasts... emotion
1 0 atbildēt
Baigi smuka !!! Tikai īsi mati noppp !!! emotion
0 0 atbildēt
man gan liekas ka viņai ar īsiem vairāk piestāv :)
0 0 atbildēt
skatiens 5ajā bildē - emotion
0 0 atbildēt
Viņas pirmā filma bija Commando. Tā mazā meitenīte ir viņa.
0 0 atbildēt
vnm esmu apbriinojusi kaa vinjai var piestaaveet jebkaads matu griezums, matu kraasa un sakaartojums!
0 0 atbildēt