local-stats-pixel fb-conv-api

Aktieris meistarīgi parodē savus zvaigžņu kolēģus, un tas tiešām ir jautri10

187 0

Amerkāņu aktieris Toms Lenks, vislabāk pazīstams ar savu lomu populārajā 90. gadu sērijā "Buffy the Vampire Slayer", atklāja savu ironisko pusi auditorijai un parodēja savus zvaigžņu kolēģus. Viņa parodiju būtība ir rūpīgi izvēlēties apģērbus, ar kuriem viņš pēc tam improvizē. Ir vērts pieminēt aktiera humora izjūtu un vienkārši izbaudīt viņa attēlus.

Tie tiešām ir interesanti, bet šajā gadijumā arī smieklīgi. Tas viss protams, ka ir jāuzsver kā humors. Viņam manuprāt tas arī ļoti labi padodās, jo es pati personīgi šo visu skatoties arī sāku nedauz pie sevis smieties. Apskaties visus attēlos un uzraksti komentāru pēc tam, ko tu par to domā un vai tavuprāt viņam tas izdodas! Jo katrs ir ar savu gaumi un par to protams arī ir jāatceras. Viņam tas viss ir šķitis smieklīgi tāpēc arī viņu tas viss sasmīdināja, ka viņš sāka viņas attēlot.

187 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Tev taisnība emotion  emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Diez kur viņš 5. attēlā iestūķēja savu "mantību"?! 

"Restorānā pie galdiņa sēž seksīga sieviete. Pienāk ofociants ar zīmīti,ko sūta vīrietis no blakus galdiņa. Tajā rakstīts- Jūs esat ļoti skaista,bet ja Jūsu svārtki būtu par 10 cm īsāki Jūs izskatītos perfekti. Uz ko sieviete atbild- Ja mani svārtki būtu par 10.cm īsāki,tad būtu redzami mani sažuvušie ''zvani''.''

2 0 atbildēt

5. tie retrīveri labie fonaa  emotion

2 0 atbildēt

Īsts jokupēteris!! 

2 0 atbildēt

Ineteresants čalis  emotion 

2 0 atbildēt

Kendala Sennere es i beigts

2 0 atbildēt

Folija kurpes???!  emotion  emotion 

1 0 atbildēt
5. atgādināja Sāru Džesiku Pārkeri...
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt