local-stats-pixel fb-conv-api

10 neparasti cilvēki, kuri pārvērta sevi par dzīvām lellēm11

346 1

Pēdējo gadu laikā arvien biežāk pie apvāršņa parādās cilvēki, kuri kaut kādu iemeslu dēļ vēlas pēc iespējas vairāk līdzināties lellēm. Tad nu šoreiz par 10 trakākajiem...

Anastasija Špagina jeb «Drostaliņa no Krievijas». Pateicoties tam, ka viņai rokas aug no pareizās vietas, Anastasija spēj pārvērsties par ne tikai Bārbiju. Viņai ir savs «Youtube» kanāls, kurā viņa rāda to, kā pārtop no meitenes par, piemēram, Džastinu Bīberu.

Un tas arī viss, ja Tev patika šis raksts, tad neaizmirsti uzspiest  :ja:. Būtu forši, ja padalītos arī ar to savā FB, draugos vai tvitterī, ko nu Tu izmanto! 

 

Mazā Mikela jeb «Kāpēc Tu izskaties pēc mana SIMS cilvēciņa?». Pirms gada viņas vārds izskanēja visā pasaulē, jo bija reāls strīds par to - viņa ir īsta vai nav. Izrādās, ka ir. Tomēr joprojām ir cilvēki (un viņu nav maz), kuri uzskata, ka Mikela ir kaut kas pa vidu fotogrāfijai un 3D modelim.

Anželika Kenova jeb «Putina bārbija». Pirmkārt, Anželikai ir privāts profils Instagramā, tāpēc man nāksies izmantot kaut kādus fanu profilus, paldies Tev, Anželika! Otrkārt, viņas mīlestība pret Bārbijām parādījās jau agrā bērnībā, jo vecāki viņu ģērba kā princesīti. Tagad viņa ir modele, kura visai bieži tiek aicināta uz projektiem, kas sevī ietver kaut kādu «lelles» tematiku.

 

Dakota Rouza jeb «Vai Tu vari izskatīties vēl jaukāk?». Neticēsi, bet viņa ir 22 gadus veca amerikāniete, kur jau vairākus gadus dzīvo Tokijā. Sieviete apgalvo, ka viņas izskats nav uzlabots ar plastisko operāciju palīdzību. «Laba kosmētika un pareizs ģērbšanās stils ir īstais noteicējs!»

 

Naneta Hamonda jeb «Plastiskāta zaķītis». Lai izskatītos kā bārbija, viņa nenožēloja un iztērēja vairāk nekā 500 tūkstošus ASV dolārus. Piecu bērnu māte no ASV stāsta, ka bērnībā esot krājusi lelles un sapņojusi par tādu kļūt. Pirmo plastisko operāciju viņa teica 21 gada vecumā, tagad viņai ir 43 gadi, bet viņa neplāno tuvākajā laikā apstāties.

 

Valērija Lukjanova jeb Ukraiņu bārbija. 32 gadus vecā sieviete apgalvo, ka ir veikusi tikai vienu plastisko operāciju - palielinājusi krūtis. Savu «bārbijas» efektu viņa pānākot ar kosmētiku un stingru diētu, ko ievēro jau vairākus gadus.

 

Džastins Džedlika jeb «Dusošais kens». Džastins kādreiz bija ļoti populārs, bet tad viņa popularitāte noplaka, jo pie apvāršņa parādījās citi «keni». Tagad vīrietis cenšas atgūt savu vietu slavas saulītē. Viņa mērķis ir kļūt 100% «plastiskam».

 

Dakija Tota jeb «Melnā bārbija». Pēc piedalīšanās «Australia's Next Top Model» par viņu sāka interesēties vairākas modeļu aģentūras, jo sievietes ārējais izskats tik ļoti līdzinās «lellei», kā arī viņas ļoti tumšā ādas krāsa ir lielisks uzmanību piesaistošs ierocis.

 

Ambera Guzmena neparastākā bārbija. Viņa apgalvo, ka izlikšanās par «lelli» paglāba viņu no ļoti nelaimīgas dzīves. Jau agrā bērnībā viņai tika diagnosticēta muskuļu distrofija, kā dēļ viņai regulāri bija nepieciešama kāda palīdzība, lai veiktu niecīgus uzdevumus.  

 

Rodrigo Alves jeb slavenākais Kens pasaulē. Vīrietis apgalvo, ka visu savu mūžu ir bijis neapmierināts ar to, kā viņš izskatās. Tāpēc tad, kad nomira viņa bagātais vectēvs, viņš uzreiz zināja, kādiem mērķiem iztērēs mantojumā saņemto naudu. Vairāk nekā 200 tūkstoši ASV dolāru tika iztērēti plastiskajās operācijās, lai viņš līdzinātos Kenam. 

 
346 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Puiši tur galīgi nav līdzīgi keniem!😁😁😁

10 0 atbildēt

Nē, nu ja viņiem patīk kropļoties, tad var pieteikties pie atsevišķiem maniakiem. Tie to izdarīs bez maksas! emotion

7 0 atbildēt

Ja es sevi pārvērstu par dzīvu lelli, es būtu kaut kāda nolietota lelle, kuru Latgalītē nopirks slimas sievietes, kuras jau 3 gadus lieto narkotikas un izmantos, lai biedētu sētas runčus.

6 0 atbildēt

Jēziņ, tie dzīvie keni gan ir pretīgi! emotion

6 0 atbildēt
Lilmiquela- profilā ir bilde(16. Oktobrī), tā man gan šķiet, ka nav reāla meitene. Pievelkot un paskatoties tās acis, izskatās, ka tiešām veidotas uz datora. 😅
2 0 atbildēt
Nesen redzēju vienas šausmu filmas treileri, kur slepkavas lomā ir pirmā meitene emotion
1 0 atbildēt

Tie Keni ir vispār šausmas un tā 40 gadīgā uzpumpētā sieviete arī ir vnk murgs, bet visas pārējās šo efektu sasniedza tik vien kā ar kosmētiku un citām mazām fīčām un nemaz necentās būt par lelli. Piemēram amber_kohaku_chan vispār nevar uzskatīt par lelli, jo viņa ne cenšas par tādu būt, ne tāda ir, jo viņa ir kosplejere, bet duckieofficial ir vienkārši modele.

1 0 atbildēt
I avatarsI

Hans, Hans!!! Get ze flammenwerfer! Lai gan daži liek aizdomāties. emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Mikela ir mākslas projekts, to pat atzina kādu laiciņu atpakaļ... rly tik lētticīgi cilvēki, ka acīm redzami redz ka viņa ir animēta, tomēr domā ka ir īsta?

1 0 atbildēt