local-stats-pixel fb-conv-api

Zivju pirkstiņi ar dillēm3

Zivju pirkstiņi ar dillēm. Recepte. Uzkodas svētku galdam!

Miltus izsijā (5 EK) ar kukurūzas cieti un sāli, pievieno ledaini aukstu ūdeni, izmaisa. Mīklu apsedz, 60 minūtes atstāj siltumā. Piparus sasmalcina, pievieno sāli un miltus, izmaisa. Fileju sagriež gareniski, dilles sakapā un 1/2 daļu sajauc ar fileju. Mīklu samaisa ar dzeramo sodu. Zivs fileju panē miltos un mīklā, cep sakarsētā eļļā (2-3 minūtes). Gatavo mērci; majonēzi vai krējumu sajauc ar dillēm,citrona sulu un ķiploku, (var pievienot arī kečupu). Paldies par uzmanību! Labu apetīti!Iesakiet šo recepti draugiem un spiediet pirkstiņus patīk.

Sastāvdaļas:

baltās zivs fileja (pangasijas) 400 g

dilles 20 g

milti 150 g

kukurūzas cietes 30 g

ūdens 130 ml

dzeramā soda 1/2 TK

baltie pipari

sāls 1/2 TK

eļļa cepšanai

28 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

emotion

0 2 atbildēt