local-stats-pixel fb-conv-api

Zirņu, vistas biezzupa.0

12 10

Jums būs neieciešamas šādas sastāvdaļas:

* zirņi,

* vistas stilbiņi,

* kartupeļi,

* sāls (pēc vēlēšanās).

Pagatavošana:

1. Liekam vārīties vistas stilbiņus. vāram 15 - 20 min. Ņemam laukā un izķidājam.

2. Buljonā liekam vārīties zirņus un kartupeļus. Pievienojam mazliet sāls.

3. Pievienojam izķidāto vistu, vāram vēl kādas min 30 - 40 min.

4. Ja gribas biezāku, nolejam daļu buljona, ja nē, varam arī ēst tāpatās.

P.s. Zirņi nav jāiemērc iepriekš, vāram uzreiz no paciņas. Mmm ņamma, lai labi garšo.

12 10 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000