local-stats-pixel fb-conv-api

Žēl, ka Tev nav pelmeņu...5

376 0

Pelmeņi - klasisks ēdiens, ko parasti pērkam lielveikalos saldētā veidā, taču pēc šīs receptes pagatavošanas, uz saldētajiem pusfabrikatiem pat skatīties negribēsies!

376 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Atkal no rīta mani sakārdina ar pankūkām tagad ar pelmeņiem nu bļin. Man atkal sāk gribēties ēst bet slinkums kāpt ārā no gultas un taisīt to pusstundu. Labi es eju pēc tējas.
13 0 atbildēt

Nu man tas viss pagatavošanas process izskatījās šādi:

Biju jau malto gaļu sagatavojis, pietam vel maltajai gaļai pieliku šampinjonus. Kā arī biju bļodā sajaucis olu, eļļu, sāli, culuru, krējumu un ūdeni. Bet pēkšņi sapratu, ka iepriekš redzētā miltu paka īstenībā bija 1 kg auzu pārslas! emotion Nu neko iesākts gatavot ir, tad jau kautkas jāsadomā. Atradu vēl putraimus un vecās kafijas dzirnaviņas, ar tām centos samalt putraimus, lai būtu kautkas miltiem līdzīgs. Putraimi protams nepietika tādēļ malu arī auzu pārslas.

Tākā baigi ilgi jāgaida līdz samaļ un turēt kafijas dzirnaviņām pogu bija slinkums, uzliku uz tā vāciņa, kas nospiež pogu, cukura trauku. No sākuma labi turējās, pēctam nokrita un sašķīda pa visu virtuves grīdu! emotion

Beigu beigās pašas dzirnaviņas arī nosvila! emotion

Itkā mīkla gatava, bet baigi juka laukā, jo tāda graudaina tik un tā! emotion

Beigās tik un tā garšoja labi. + par rakstu! emotion

7 0 atbildēt

Vispār, ja pelmeņus gatavo mājās no labas gaļas un pašgatavotas mīklas tad tie ir ļoti garšīgi!!emotion

4 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt