local-stats-pixel fb-conv-api

Vistas gaļas plovs8

189 0

Šodien parādīšu savu vistas gaļas plova versiju. Šai receptei svarīgākais ir garšvielu daudzums, lai plovs sanāktu ar piesātinātu garšu.

Sastāvdaļas: divi lieli vistas filejas gabali, rīsi, paprika, burkāni, sīpols, ķiploks, šampinjoni, karijs, lauru lapas, var pievienot arī buljona kubiņus sāls vietā, tomātu mērce.

189 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Es īsti nesaprotu kapēc jūs te piekasaties pie tās receptes. Autors skaidri un gaiši pateica ka tā ir viņa paša recepte nevis īstais un vienīgais uzbeku plovs. Un gatavošanas IDEJA ir tieši tāda pati kā īstajam plovam. Varbūt kāds solis atšķiras, bet pa lielam tās darbības ir tieši tādas. Cilvēks parādija citiem savu ēdiena recepti, bet jūs te metaties krāgā pavisam par citām lietām...

6 0 atbildēt
Nezinu , bet man liekās kā šitais vairs Plovs nesskaitās bet kautkāds dārzeńu ediens ar rīsiem un galju 😂😂😂😂
1 1 atbildēt

Jo vairāk gaļas un ķioloku, jo krutāks plovs. 

Divus maisiņus ātri vārāmo rīsu 

pus kilo cūkgaļas jo labāk ja liellopu liesums

Ar burkāniem arī nevajag pārāk kautrēties, tikai greisti smalkos gabalos ar rokām. Ar rīvi sanāk vienīgi putra. Par rupju gresti = ("cūkēdiens" )

Ja ir liela sautējamā panna tad apcep gaļu tad pa virsu burkāni ar ķiplokiem riktīgi apsautējas. Protams kopā ar gaļu nāk melnie pipari sāls un arī karrijs. Pēc vēlmes pēc izsautēšanās pievieno tomātu mērci. Es lieku saldo ķīnas ar ananāsiem, iesaku pamēģināt. Un pieliec klāt tos izvārītos rīsus.

Ja cep pīlē tad garša ir pa vissam citādāka.

ūdens kurā pilnīgi nogrimst rīsi tā lai kad tie sāks briest lai ūdens viņiem pietiktu pa virsu apcepti burkāni tad apcepta gaļa un protams ķiploki kautkur pa vidam ar burkāniem. 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Jaa, garshiiga riisu biezputra ar galju un seeneem. Plovam shis paeediens ne tuvu nav staaveejis emotion

1 7 atbildēt