Pievieno rakstu! Seko Draugiem Seko Facebook Seko Twitter
 
0
88
Vistas biezeņzupa. Sātīgām pusdienām!

Katlā lej ūdeni, liek gaļu un dārzeņus, vāra gatavu. Gatavu gaļu attīra no kauliem, samaļ biezenī. Miltus apcep sviestā, pievieno buljonu, izmaisa un karsē 30 minūtes. Olas dzeltenumu sajauc ar sviestu un karstu pienu. Karsētu buljonu izkāš, pievieno gaļas biezeni un samaisa ar piena- olu masu. Šķīvī lej zupu un liek, sīki sagrieztu vistas gaļu, grauzdētus sausiņus un zaļumiem. Lai jums labi garšo! Balso, seko, iesaki citiem ! Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

Vista ( 1 fileja, 2 spārniņi, 1 stilbiņa)

sviests 20 g

milti 1 ĒK

ūdens 400-500 ml

olas dzeltenums 1

piens 100 ml

dārzeni; selerijas saknes šķēli, puravs, burkāns

 Autors: Video Virtuve Vistas biezeņzupa
0
88

komentāri [3]

Niks: vai ienāc ar
Kārtot komentārus: populārākie | jaunākie | vecākie
Rādīt bildes
exkluzīvais avatars
Medaļa KaspisMedaļa UberautorsMedaļa April, April!
  exkluzīvais 15.03.17 15:11
 
2
0

  

Tēvocis Sems avatars
Medaļa PolittehnologsMedaļa Garīgais līderisMedaļa Superautors
  Tēvocis Sems 15.03.17 15:21
 
0
0

ŅAM,ŅAM    

SAMSS avatars
Medaļa Zoles recidivistsMedaļa Zoles recidivistsMedaļa Recidīvists
  SAMSS 15.03.17 17:52
 
0
0