local-stats-pixel fb-conv-api

Vienkāršas vakariņas :)25

166 6

Kad esi spiests piespiedu kaartaa seedeet maajaas un atpuusties, dienas taa vienaadi un liidzeni saveras kaa zemenjodzinjas vasaraa uz smilgas... Laiks pluust raami, var guleet, cik tik lien, un gaishuma ir pavisam maz, ja ilgaak iznaak gultaa baudiit sapniishus. Nav vairs darba dienu un briivdienu, ir vienkaarshi dienas, kuras regulaari nomainaas.

Jauki ir veerot dabu aiz loga. Skatos, kaa koki pamazaam zaudee peedeejaas lapas, kaa putni sasaucas, klaigaa un lidinaas, citreiz vienatnee, citreiz lielos baros. Veeroju, kaa saule met atspulgu attaalos maaju logos, kaa migla celjas no upes un vaalu vaaliem veljas paar celinjiem, kokiem un maajaam.

Kaa maakonji pulceejas gubaas un saule aiz tiem suuta peedeejo saarto sveicienu pirms rieta.. Dzirdu uudens shljakstus - tur piiles peldaas un, astes gaisaa izsleejushas, meklee kaut ko apeedamu. Aiz vinjaam ceeli peld gulbji, spaarnus glezni sakljaavushi un slaidos kaklus graciozi izstiepushi...

Bet pienaak vakars un gribas kaut ko siltu apeest. Zupas vaariit vairs nav speeka, taadelj padaliishos ar vienkaarshu recepti, varbuut kaadam veel noderees, ja nav daudz laika gatavoshanai.

Galju parasti peerku tikai savaa galjas veikalinjaa, bet nu zinaamu apstaaklju deelj to iisti nevaru sagatavot. Taa nu noriskeeju un nopirku Rimi vistas siteni riivmaizee.

Grikjus apleeju ar verdoshu uudeni un noliku zem vaaka, lai gatavojas. Pa to laiku apcepu siteni no abaam puseem, noliku uz salvetes, aatri uzveidoju meerciiti uz taas pashas pannas. Ieliku traukaa siteni, pievienoju grikjus, uzleeju meerciiti un sagriezu svaigu gurkji. Klaat makten labi dereeja paninjas.

Jaasaka, ka sitenis tieshaam bija negaidiiti gards un suliigs. Labu apetiiti un smaidiigu vakaru! :)

166 6 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000
Un kur šajā visā ir recepte? Nopērk gatavu karbonādi, uzlej griķiem vārošu ūdeni un kkādā nezināmā veidā pagatavo mērci.
4 1 atbildēt

Ņemot vērā, ka esmu veģetāriete un griķi man nav lielā cieņā, tad man tā recepte ne visai, es apēstu gurķus. emotion Bet man patika Tavs stāstījums, gandrīz vai biju tur. emotion

2 0 atbildēt

meiģini sagriest gaļu, sanāk sagriest gan gaļu gan šķīvi emotion

1 0 atbildēt
Mājas arestā esi?
0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Kā vienmēr, vari sataisīt ēdienu kas man negaršo, tā lai arī es gribētu to apēst emotion😋
0 0 atbildēt
man labak patik risi vai kartupelishi
1 1 atbildēt

mļe, vajadzēs ielikt "recepti", kā es roltonu ar verdošo ūdeni aplēju emotion 

4 8 atbildēt