local-stats-pixel fb-conv-api

Veselīgais gailītis24

144 0

Kad apkārt plosās stress un vīrusi, nedzeriet Fervex, bet uztapiniet gailīti!

Priecāšos saņemt vēl dažus ieteikumus gailīša gatavošanā, jo ir ļoti iegaršojies un varu sākt eksperimentēt ar garšām

144 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Es šamo noteikti būtu uzkūpinājis, bet tas tā. Jā, vistas, gan jau arī ka gaiļa buljons palīdz pret saaukstēšanos, ir dzirdēts un redzēts, ka tieši ar buljonu ārstējas. Nav man sanācis īstu lauku produkciju gatavot, bet ļoti gribu pamēģināt un sākt, saprast atšķirības. Piemēram, darbā, pasūta olas no kaut kādas tur Alūksnes putnu fermas bet ne mājražotāji, liela firma cik saprotu, olas normāli mēs vēram vidēji jēlas, jeb 4,5 min no vārīšanās brīža un viņas gandrīz nekad normāli nevar nomizot, es izmēģināju visādas metodes- etiķi, sāli, sodu, ledusūdeni, vislabāk strādāja olīveļļa (uzleju olām pirms vārišanās), eļļa iesūcas čaumalas porās un tad nu, kaut kā bik labāk nāk nost- kolēģis mājas nopirka īstas lauku olas un bez jeb kāda cita produkta pievienošanas , izvārot, varēja mierīgi smuki nolobīt, tā kā es skatos, ka varētu kādu eksperimentu iemest spokos , salīdzināt kvalitātes, nu teiksmi no 3 olu ražotājiem par to pašu lobišanas tēmu, tālāk jau garša un protams konsistence,jo, lauku olām , kad cep vēršacis, baltums būs izteikti biezs, bet fermas olām gandriz vienmēr iztecēs pa pannu. Jā un 3. lieta - konkurss, es ar savulaiku gribēju uztaisīt konkursu, kaut kā laika vai kas pietrūka, bet būtu forši, vienīgi žēl, ka mēs esam diezgan maz kas tā nopietni liek rakstus un gatavo, tad jau drīzāk aktīvajiem kaut kur visiem satikties un tad var savas gatavošanas fiškas pārrunāt un kādu rakstu vai video par to uztaisīt un atspoguļot spokos. Labi, viss, vispār ck te garus komentārus var ierakstīt ? Veiksmi , lai veicas, jo atceries, ka laime mūs padara miegainus! 

6 0 atbildēt

Mnjammm! Oh, nu kaapee eZZiiC tur nepiedalaas?  emotion 

2 0 atbildēt

Izskatās ļoti apetetelīgi, tikai, neredzās lielos daudzumos burkāni un sīpoli emotion emotion

2 0 atbildēt

Ja baigais gribaspēks (ar temometru) vai iespējas (stilīgā cepeškrāsnī) - var samarinētu gailīti ar sāli, timiānu, ķiploku un citām garšas štellītēm, atstāt uz vairākām stundiņām pasautēties 75os grādos.   emotion  

Tad būs pats labumiņš, lai pievienotu kādām latviskām dabas veltēm vai jeb kam citam...   emotion  

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Pēc kara lauku gaiļa buljons esot saukts arī par žīdu penicilīnu. Būtu interesanti pamēģināt no kapauna, vienīgi tur drusku ņemšanās ar taukiem kuro šamējam diezgan daudz. Jādzesē un kad sastinguši jāņem nost bet pieļauju ka tāds nespējīgais putnu baroklītis vārās ātrāk un ir mīkstāks. Starp citu šķiet ka jūs buljonu ar nolūku neesat noputojis citādi tas būtu dzidrāks. Nu bet tas jau gaumes jautājums.

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Gaili nu nezinu.. bet izskatās ļoti garšīgi lai gan ja brieža gaļu ēdu kāpēc nepamēģināt gaili....

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Es taisni pašlaik vāru gaili,bet baaaigi negribējās tīrīt burkānus un vēl kko,tik piemetu sāli,piparus un laurlapu.

Rīt agri(4.00.)jāceļas uz darbu,tāpēc vnk.pavāru,kamēr acis vēl nav aizkritušas.

0 0 atbildēt