local-stats-pixel fb-conv-api

Vēja kūkas ar zefīra krēmu2

Vēja kūkas ar zefīra krēmu video recepte.

Katliņā ielej ūdeni,pievieno eļļu uzvāra,nenoņemot no uguns maisījumā iemaisa miltus.Katlu noņem no uguns un pāris minūtes atdzesē.Mīklai pievieno pa vienai olai,mīklu nepārtraukti maisot. Uz cepešpannas kura ieklāts un ietaukots cepamais papīrs liek mīklas piciņas ar konditorejas maisiņu vai karoti.Cep sakarsētā 220 °C cepeškrāsnī (10 minūtes), pagāja 10 minūtes karstumu samazina līdz 170 °C cepeškrāsni cep (12-15 minūtes), cepšanas laika nedrīkst virināt durtiņas.Izcepušās kūciņas atdzesē.
Zefīra krēms;
Sauso želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un karstā ūdens peldē izšķīdina želatīnu.
Katliņā ieber cukuru, pielej ūdeni un liek uz vidējas uguns vārīties. Maisa, līdz cukurs izkūst, pēc tam var nemaisīt. Kad cukura sīrups uzvārās, to turpina vārīt 5-7 minūtes.Želatīnu ar sīrupu puto 10-12 minūtes, uz vidēja ātruma.Kad masa paliek balta pievieno citronskābes,soda un vaniļas cukuru.Ātrumu palielina un puto vel minūtes 15-20 līdz masa dubultojas. Sakulto masu iepilda konditorejas maisiņā,un ar piltuvi izspiež kūciņa.Kūciņas smēre kakao glazūra.
Šokolādes glazūra;
Tīrā katla ieber cukuru, uzlej ūdeni, liek uz uguns, uzvāra un vārīšanu turpina uz mazas liesmas, līdz veidojas dzidrs sīrups.Noņem no uguns un atdzesē (1-2 minūtes),pievieno kakao pulveri .Ar mikseri vai rokam maisam tik ilgi kamēr sīrups sabiezē aptuveni 3-6 minūtes.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos



82 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Tā bilde tik labi izskatās, ka varētu apēst emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt