local-stats-pixel fb-conv-api

Trakais Ezis ar ģipšgabalu pa virtuvi...11

104 9

Ko lai saka, normaali piipli, ja vinjiem kaada ekstremitaate ir iegjipseeta, mieriigi gulj, atpuushas, lasa vai skataas muuvijus. Mhm, tikai ne EziiC. Vinjam, redz, fiksaas idejas ievieshaas smadzenjpodaa, ka jaavaara zupeens. Tas nekas, ka daudzas funkcijas nav pieejamas.

No leCskapja tiek izvilktas gandriiz visas vajadziigaas sastaavdaljas, paareejaas tiek ieviestas no plauktiem. Un taa, EziiC:

1. Liek vaariities galju.

2. Pa to laiku aPsoluuti tizli sagriezj puraveenu, notiira un sagriezj burkaaneenu, nomazgaa kartupeleenus.

3. Galju noputo saber tur pipareenus ar laureeniem, puraveens arii tiek katlaa, visam pievienojas veseli nemizoti kartupeleeni (deelj nespeejas tos nomizot un sagriezt).

4. Peec 20 minuuteem kartupeleeni tiek izmakshkjereeti un likti dzeseeties, lai var tiem novilkt aadu (maniakaali!) un sadaliit smalkaak. Pievieno katlaa burkaanripas.

5. Iet uzraut zoli.

6. Izvelk aaraa galju, atdzisina un atdala no kauliem (izeed smadzenes).

7. Pievieno sariiveetas bietes (pat nejautaajiet, kaa to vareeja realizeet...), galju un saali.

8. Ljauj mazliet pavirst, iespiezj citroneenu un ieber cukureenu, pievieno sagrieztus (arii pilniigi tizli un nemaakuliigi) kjiploceenus.

9. Uzliek vaaku un izsleedz uguni. Ljauj savilkties.

10. Servee bljodaa, pievieno kaartiigu karoti kaartiiga kreejuma un izdekoree ar zaljumiem.

Nu ko, laiks baudiit. EziiC mieriigaa garaa aizvelkaas uz juutubu, sameklee savu fantastisko muuzikgabalu izlasi (liidz tam fonaa skaneeja radionaba, kas gan veel cits) un uzliek skaneet. Pat nebriinaas, ka pirmais gabals ir shis:

Phil Collins - One More Night

104 9 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Bet tā valoda ir smaga, pat parāk. Vienu vakaru, kad meklēju receptes, tavām gàju ar līkumu, lai vienkārši neapgrūtinātu sev dzīvi...
6 1 atbildēt

Ezīti, super! Bet nu nevar būt, ka to visu pagatavoji izmanotojot tikai vienu roku?!

1 0 atbildēt

akvai! tava roka ir ģipsī!

0 0 atbildēt

Tu mums tāds saimniecisks, pat ieģipsēts nevari mierā palikt. emotion Un es visu laiku domāju, kur to puravu var likt, re kā izrādās. emotion

0 0 atbildēt

Miskaste ir Tavaa galvaa. Jo aatraak to apjeegsi, jo jaukaak prieksh Tevis. Spoki ir viens no visforshaakiem portaaliem, un turpina augt, ko nevar teikt par dazjiem anoniimajiem lietotaajiem emotion

2 4 atbildēt