local-stats-pixel fb-conv-api

Tomātu-bekona krēmzupa ar sinepju putukrējumu24

258 1

Viegli pagatavojams zupinieks ar "odziņu" (pastāstīšu tālāk), kā arī dažādi ieteikumi gatavošanā, lai viss izdotos!

Šī recepte ir diezgan populāra, bet parādīšu pāris nianses ar kurām varēsiet pārsteigt gardēžus. Jāsaka, ka jārēķinās ar ~10Ls, pagatavošanas laiks 1,5h, ~6 porcijas, bet tas būs tā vērts!

Jāšeptē prom uz bodi:

Lielā bundža tomāti savā sulā

Olīveļļa

0,5l salds krējums putošanai (35-38%)

2-3 ēd.k Brūnais cukurs

1 Selerijas kātu saišķis

Tējkarote Dižonas vai franču sinepes

3-4 Sarkanie vai šalotes sīpoli

1 Citrons

1 neliels ķiploks

Kaperu ogas

0,5kg zāvētas pavēderes (bekons)

Timiāns

Vistas buljons svaigs vai kubiņos

Ciabbatas maizes kukulis

Salātu mix maisījums

Tabasko mērce (nav obligāti)

Sāls

Pipari

Rokas vai galda blenderis

Caurduris (nav obligāti)

« 1  2  3 »
258 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000