local-stats-pixel fb-conv-api

Stropvafeles (mēģinājums nr. 1)4

Jau kādu laiku mums ar māsu bija doma pamēģināt pašām pagatavot mājās stropvafeles, kas mums ļoti garšo. Tieši gadījās iepriekšējā gada beigās iegādāties melases sīrupu, kas dažās receptēs bija minēts pie sastāvdaļām, un visas pārējās sastāvdaļas jau bija mājās, tādēļ nolēmām, ka šī aukstā diena būs piemērota, lai mēģinātu pagatavotu šo kārumu, ko baudīt pie karstas tējas.

Izvēlējāmies vienu no receptēm, nolēmām to pamēģināt un tad jau skatīties, kas vispār un kā sanāk, un tad lemt par nepieciešamajiem uzlabojumiem. Tādēļ šis ir mēģinājums nr. 1. Cepām parastajā, mūžvecajā vafeļu pannā, kas mums bija mājās. Izlēmām šoreiz gatavās vafeles atstāt tādas, kādas tās ir, neizspiežot tās apaļā formā, jo mūsuprāt, tās tāpat sanāca diezgan pievilcīgas.

Vafeles sanāca gardas, ne pārāk saldas, pateicoties rūgtenajam melases sīrupam. Tieši laikā pie piparmētru tējas. Ja salīdzinām ar veikalos nopērkamajām, tad garšoja citādāk, bet noteikti ne slikti. Nākamreiz mēs mēģināsim pagatavot citu sīrupu pildījumam - gaišāku, saldāku, karamelīgāku, lai mēģinātu nokļūt tuvāk veikalā nopērkamo vafeļu garšai. Ziņosim par mūsu mēģinājumu nr. 2.

271 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

kaa sagribeejaas vafeles.....

1 0 atbildēt

Gardi!

0 0 atbildēt

Būtu tagad tieši laikā pie kakao.emotion Ķer plusu. :3

0 0 atbildēt

 

Viņš ir tāds rūgteni salds. Pēc garšas drīzāk līdzīgs iesala ekstraktam kā kļavu sīrupam.

0 0 atbildēt