local-stats-pixel fb-conv-api

Sliņķu pavārgrāmata.37

152 7

Nekādu Ameriku te neatklāšu, bet varbūt, ka Tu no šī raksta pasmelsies kādu ideju. emotion

Ideja par šādu rakstu radās jau laiciņu atpakaļ, bet biju domājusi pati arī to visu sataisīt un nofotografēt, bet, tā kā neesmu nekāda profesionāla fotogrāfe, īpaši jau ar telefonu, tad nāksies nedaudz iedarbināt iztēli.

Rakstā ir dažas ēdienu kombinācijas, ko es sev uztaisu slinkuma iespaidā. Recepšu līdz sīkumiem te nav, jo to, kā izcept maizi vai uztaisīt salātus, zinās katrs pats.

152 7 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Arī taisu kartupeļus ar olu :d

13 0 atbildēt

Neērti skatīties ka meitene taisa rakstu par kko tik ļoti nepavārniecisku, man būtu kauns ko tādu publicēt.. sorry

7 0 atbildēt

1)Vārītus kartupeļus ar olu sacep jau gadu desmitiem, un visi man zināmie;

2)Par ieteikumu piebērt Vegetu "labākai garšai" - mīnuss

Vispār tāda primitīva paika no sliktas pārtikas - cepti cīsiņi utt. Nu sorre...

6 2 atbildēt

ķiploku grauzdiņiem nevajag vegetu, bet gan labāk papildus svaigajam ķiplokam arī uzkaisīt ķiploku sāli, tad gan garša ir perfekta :)

1 0 atbildēt

vegeta-sliktas mājsaimnieces garšviela :))

Pievienojos par nekvalitatīvo paiku :( ātri vien var iedzivoties paaugstinātā holesterīnā un celulītā, turklāt tas ir pliks stūķis bez jebkāda labuma organismam.

Ja man vajag taisīt fiksās vakariņas, vienmēr izbraucu ar kaut kādiem salātiem (gurķis, tomāts, salātu lapas, olīves, zaļumi, dažādas garšvielas, dažas piles eļļas, sīpols) un krāsnī ceptas liellopu, meža vai vistas gaļas. Starp citu, daudzi austrumu ēdienu pagatavojami ļoti ātri, ja slinkums pa virtuvi ņemties un ļoti gribas ēst.

 

2 1 atbildēt

Nesaprotu ko Jūs visi uzēdāties par nekvalitatīviem produktiem ? - tiem kā reizi nav ne vainas, jā rakveres sosiska ir širpotrebs - nu i ? pircējs balso "ar rubuli" un ne visiem ir nauda atdot par brokastu cīsiņu porciju 8 ls lai baudītu "nu tīrāko gaļu bez nekādāmsliktumpiedevām ..."

cita lieta ir gatavošana - un frāzē "arī uzbērt pa virsu Vegetu, lai labāka garša." arī atklājas tas, ka autore maz zin ko no kulinārijas ....

Šī vegetas draza un lielākais vairums lēto "ūbergaršvielu" - satr tādu figņu kā garšas pastiprinātāju E621 jebšu Mononātrija Glutamātu

Es neesmu ķīmiķis un man nav nemazākās nojēgas, kas tā ir par vielu no ķīmiskā iedokļa, bet no virtuves lietām savs viedoklis par šo sūdu ir gan ... Tā herācija mākslīgi kairina garšas kārpiņas apmānot smadzenes un liekot domāt, ka ēdenam ir kāda izteikta "supergarša" ... pats ļaunākis i tas, ka šis sūds izraisa vēl lielāku atkarību kā cīgas un alko, un pas zinu cilvjus kas uz to ir "uzsēdušies" un sāk burtiski ēdamarotēm vegetu (un citu E621 saturošus pulvers) bārstīt savam ēdienam virsū, jo "bez tās jau nav garšas" ...

ar šo mēslu tiek pilnībā nokauta paša ēdiena pamatgarša un viss paliek "vienādi garšīgs" - pie kam jā, sākumā ir baisa ilūzija, ka viss WOWWWW super garšo, tikai ar laiku sāc atskārst, ka patiesībā viss "ar vegetu apkaisītais"  garšo vienādi, ēd davienalga ko ...

karoč - jo mazāk šo fiģnu lietos uzturā, jo vairāk spēs izbaudīt ēdienu kā tādu ...

2 1 atbildēt

Kas par prikolu ar tiem kartupeļiem ar olu ? :D es zinu daudz cilvēkus kas tā gatavo  ;)

1 0 atbildēt

Kartupeļi, burkāni, kāposti, ūdens.

0 0 atbildēt

+ + +

1 1 atbildēt

Maize + Nutella = Garšīgi.

0 0 atbildēt

Néééééééeeeee, man tas neder, man ko viegláku, lúdzu.

0 0 atbildēt

Es arī ēdu kartupeļus ar olu ;D

0 0 atbildēt

Izskatās pēc īstas sliņķu pavārgrāmatas , ne ko pielikt ne atņemt.Domāju, Tev ir jāsāk plānot kā noalgot personīgo pavāru emotion

0 0 atbildēt

Šeit riktīgi iederētos tostermaizes.

Bet reāli, neko daudz laika neaizņem uzmest uz pannas, piem., tomātus, papriku, kabačus, cukīnī, burkānus, sīpolus, etc - apcept, sautēt vai pa virsu vēl olas, lai omlete. Tā pat griķi vai rīsi ar elementāru burkānu mērcīti... Svaigu dārzeņu salāti - kas tad tur, sagriez + citrona sula vai eļļiņa.

Nju un mans slinkuma, laika trūkuma ēdiens ir auzu pārslas vai 4 graudu pārslas ar ievārījumu. 5min un gatavs. Ja vēl ātri vārāmās (es tikai nez' kāpēc viņām neuzticos), tad vispār 2min.

0 0 atbildēt

riktīg slinki un ne pārāk veselīgi. Bet manuprāt iepriekšējās dienas kartupeļus, makaronus, puķkāpostus, brokoļus, desas utt, liela daļa ģimeņu nākamajā dienā apcep ar olām. Mūsu mājās tas notiek regulāri, jo vienmēr tiek uztaisīts vairāk kā vienai ēdienreizei, līdz ar to taisam vēlāk atkal.

 

par to vegetas bēršanu kas te arī komentārā minēta.. vismaz nav pie katra ēdiena teikts aplaistam ar kečupu vai majonēzi, lai garšo kā pierasts.. viss vienādi.

0 0 atbildēt

4. Kartupeļi ar olu -  Mans Bro arī tā dara. :D

0 0 atbildēt