Šodien pagatavoju siera mērci ar nūdelēm. Ceru, ka patiks un lasiet tālāk, kā es visu pagatavoju.
ATCERIES! Novērtēt rakstu ar + vai - , bet es ceru, ka iedosi savu +
Šodien pagatavoju siera mērci ar nūdelēm. Ceru, ka patiks un lasiet tālāk, kā es visu pagatavoju.
ATCERIES! Novērtēt rakstu ar + vai - , bet es ceru, ka iedosi savu +
Tātad šie ir visi produkti, kas ir nepieciešami:
1.Milti
2.Dilles, loki, pētersīļi
3.Kausētais siers var likt jeb kādu kausēto sieru, bet man patīk ļoti Dzintars
4.Sveists
5.Ola
6.Maize
7.Piens
Miltus sajaucam kopā ar olu un mēģinam uztaisīt līdzīgi šādu pikucīti. Pēc tam izrulējam un sagriežam sīkās strēmelēs sākot no 1 - 2 mm.
Kamēr nūdeles stāv sagriežam sīkos gabalos lociņus, dilles utt.
Katliņā ielejam kādus 50 ml pienu un metam iekšā šīs diles un lociņus.
Ieliekam kausēto sieru un sviestu un uzkarsējam līdz kādiem 80 grādiem.
Kamēr taisās siera mērce uztaisam grauzdiņus. Viegli apcepam uz mazas uguntiņas.
Nu tā tagad liekam nūdelītes iekšā stiprā sāls ūdenī, nūdeles ir gatavas tikai tad, kad viņas peld pār virsu ūdenim. Bieži sanāk, ka pārāk ātri uzpeld, tāpēc pārbaudam vai ir izvārījušās.
Nu tā rekur nūdeles ir gatavas, mērce ir gatava un arī grauzdiņi ir gatavi. Tad nu tagad liekam uz porcijas
Šādi izskatās porcija. Velmes gadījumā varam arī piemest kādus svaigus zaļumus kā es:
Nu tā rekur man sanāca šāds šedervs, cerams, ka kaut ko iemācījāties kaut ko.
Lai nūdeles neizskatītos pēc mīklas ķeskām (klimpām bezmaz), tās pēc sagriešanas ir jāapkaltē!
Ideja laba (skatos,tu kaut kur saistībā ar ēdināšanu mācies, 1.kurss?), bet ļooti nevīžīgi.Mana bijusī pasniedzēja ķertu trieku,bet tevi, knaps 4nieks.