local-stats-pixel fb-conv-api

Siera kūka ar Iebiezinātu pienu12

54 11

Patī mēģīnāju tik pasen jau!Garšīgi sanāk līdz tam iedomājoties to ka tā ir siera kūka likās pretīgi līz pati neuztaisīju un nepagaršoju labu apetīti!Recepte nav mana bet recepte ir garšīga!

Labu apetīti!!!

emotion

 

Sastāvdaļas Pamatam: 75 g cepumu (piemēram, Selga, bez pildījuma un piedevām) 40 g sviesta 25 g Demeraras cukura Virskārtai: 400 g krējumsiera ar zemu tauku saturu 200 g kondensētā piena ar cukuru 150 ml saldā krējuma 1 citrona sarīvēta miziņa un sula

 

Pagatavošana:

Sāc ar pamatu. Cepumus sastrādā ar blenderi līdz rīvmaizes konsistencei vai ieliec tos polietilēna maisiņā un sadauzi smalkās drumstalās, piemēram, ar mīklas rulli. Izkausē sviestu un pielej klāt sasmacinātajiem cepumiem. Pieber cukuru un visu labi samaisi. Masu liec iekšā biskvīta veidnē (ar noņemamām malām 23 cm diametrā). Izlīdzini un ar karoti piespied. Liec ledusskapī, kamēr gatavo siera masu. Gatavo siera masu. Liec krējumsieru bļodā un izmaisi, lai tas kļūst mīkstāks. Iemaisi tajā citronu miziņu un sulu. Pēc tam iekul sierā kondensēto pienu, līdz masa ir viendabīga, un iecilā uzputotu saldo krējumu. Uzlej uz sagatavotā cepumu pamata, izlīdzini un liec ledusskapī un atdzesē, kamēr kūka ir kļuvusi stingra (vislabāk atstāj uz nakti). Pasniedz. Ar nazi atbrīvo kūkas malas no veidnes. Tad, uzmanīgi attaisot veidnes malas, noņem tās nost. Uzliec uz plakana trauka vai paliktņa. Dekorē ar augļiem un nedaudz pūdercukura.

54 11 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

ņammīgi izskatās.. ņammaa

3 0 atbildēt

Afigenna...siekala līdz grīdai...

1 0 atbildēt

nez tas sierakrējums ir dārgs? :D

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt