Manās mājās šogad pilns ar āboliem, tos vienkārši nav kur likt, tāpēc ābolkūkas tiek ceptas reizi divās dienās, bet citi ābolu saldie katru dienu. Tā nu es padalīšos.Man jau nofotogrāfētas stāv vēl pāris receptes, kad būs laiks publicēšu arī tās.

Ja jums ir kādas Idejas ko es varētu uztaisīt, vai kādu recepti ar āboliem vēlētos šeit redzēt, rakstiet komentāros, mēģināšu izpildīt.

Citas ābolīgas un ne tik ābolīgas receptes Te

Lepnā saldskābo ābolu kūka

Ābolkuka angļu gaumē

Gardā ābolu kūka

Ābolu strūdele

Kā redzat esmu ābolu fane :D

Vajadzīgs:

250g sviesta

250g saldā krējuma

200g cukura

1tk cepamā pulvera

5 olas

2gl miltu

0,5 kg ābolu

kanēlis

pūdercukurs

Mani secinājumi

Pufīga, mīksta mīkla, ar maigu garšu. Man prasītos vairāk ābolus,un varbūt tos iejaukt mīklā, nevis izkārtot virsū, skats nebūtu tik estētisks, bet varbūt būtu vēl garšīgāka. Mans vērtējums - 7/10

Sastāvdaļas Autors: chocolates Riņķveida ābolkūka
1.

Sastāvdaļas.

Olu dzeltenumus saputo ar... Autors: chocolates Riņķveida ābolkūka
2.

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru.

Pievieno saldo krējumu Autors: chocolates Riņķveida ābolkūka
3.

Pievieno saldo krējumu.

Sviestu Autors: chocolates Riņķveida ābolkūka
4.

Sviestu..

Un miltus ar cepamo pulveri Autors: chocolates Riņķveida ābolkūka
5.

Un miltus ar cepamo pulveri.

Ābolus sagriež smukās... Autors: chocolates Riņķveida ābolkūka
6.

Ābolus sagriež smukās šķēlītēs un apkaisa ar kanēli un pūdercukuru.

Olu baltumus stingri saputo... Autors: chocolates Riņķveida ābolkūka
7.

Olu baltumus stingri saputo un arī tos iecilā mīklā.

Lej 26 dm pannā liek virsū... Autors: chocolates Riņķveida ābolkūka
8.

Lej 26 dm pannā, liek virsū ābolus un cep 180 grādu temperatūrā apmēram 40-50 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu.

Labu apetīti Autors: chocolates Riņķveida ābolkūka
9.

Labu apetīti!