local-stats-pixel fb-conv-api

Pildītas paprikas21

231 2

Par godu uzrakstītajam angļu valodas eksāmenam nolēmu kaut ko uztaisīt.

Vajadzīgās sastāvdaļas:

3 paprikas

3/4 krūzītes rīsu.

Pāris burkāni

maltā gaļa

siers

garšvielas

231 2 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Interesants variants, ātraks,nekā manējais.

Es parasti apvāru nedaudz rīsus, sajaucu ar malto gaļu, garšvielām.Paprikai izņemu vidiņu, tur sapilda iekšā un liek sautēties uz mazas uguns mērcītē,kur tad piemet burkānu u.c. garsvielas un garšaugus. process pailgs, bet rezultata sātīgas pusdienas un mērcīte,ko uz kartupeļiem uzliet. ;)

18 2 atbildēt

SPAIDERPANNA? :D

13 0 atbildēt

Manas kursabiedrenes mamma uztaisīja ar sēnēm , nezinu gan, kas tās ija par sēnēm, bet zinu, ka viņas bija ceptas sviestā, vienkārši mēli varējanorīt - viss burtiski kusa mutē, tik garšīgi nekad vēl mūžā nebiju pildītu papriku ēdusi!!! Un ir viens liels vērā ņemams fakts - man negaršo sēnes, jau kopš bērnibas, kad pirmo reizi pagaršoju kaut kādus salātus - es izvēmos. Bet mana mamma nepadevās - viņa visādi mēģināja man iebarot sēnes - jo taču veselīgi un organismam noderīgi - bet nezinu kāpeč, tā garša liek visam mana kuņģa saturam sadoties rociņās un nākt ārā. Es par to - ka man negaršo nevis tāpēc, ka: aj, fūu, man vienkārši negaršo, bet tiešām reāli nevaru dabūt iekšā, lai kā ir mēģināts, arī ar pozitīvo domāšanu un ko tik vēl nē. Un par to, ka bija pagatavots reāli vienkārši debešķīgi. Ā, un paprika arī man nav īsti cieņā. Tādas 2 lietas, ko īsti ieēst nevaru. Bet vispār esmu visēdāja. Tā kā - ēdiens ir tik garšīgs, kā viņš tiek pagatavots, un visādi brīnumi notiek. 

Es te biš izplūdu, par to avainojos. ;)) Izlasīju par angļu valodas eksāmenu... un atkal uzjundījās domas par to, ka līdz sesijs beigām vien nepilnas 2 nedēļas, bet man rokas neceļās darbus darīt... veeeee. 

Priekā par garšīgām pusdienām! :) emotion

6 1 atbildēt

uu tev ir spaiderpanna

1 0 atbildēt

vot shitaa ir manta! man garsho!

1 0 atbildēt

nice,izskatās garšīgi

1 1 atbildēt

MANA māte taisa visgardākās pildītās paprikas emotionbet viņa paprikai nogriež ķobīti un pa augšu saliek iekšā gaļu!!!

3 3 atbildēt

izstas jau labi tik noteikti recepti var papildinat 100 dazadu veidu,var bez risiem tikai ar ar dazadiem darzeniem vai papildinat so recepti ar sipoliem vai sampinjoniem.  Vienigais bildes viss pagatavotais neizskatas ipasi suligs ,saatiigs kadu merciti to4 no visa vajdzetu izspiest,vai pildijuma pielikt kadas merces vai vnk visu eest ar kreejumu :D

0 0 atbildēt

Ņāmmmma! emotion

0 0 atbildēt

Vot to es saucu par īstu recepti, nevis kā uzsmērēt baltmaizi vai kādu citu bezjēdzīgu recepti...

+ no manis :)

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

A TĀS SPAIDERPANNAS STRĀDĀ? NU ĶIP NEPIEDEG?

 

mīļākais ēdiens. mammai jāprasa lai uztaisa. :D

0 1 atbildēt