local-stats-pixel fb-conv-api

Pildītā paprika46

« 1  2  3 »
556 3 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Neesmu speciālists, bet sakārdināji kapitāli, mazmeitiņ !  emotion  emotion

13 0 atbildēt
Es papriku sutināju katliņā ar tomātu mērci un skābo krējumu. Gardi sanāca. Un cepeškrāsni nevajadzēja.emotion
8 0 atbildēt

Mmmm ...Izskatās tik gardi!! emotion emotion

6 0 atbildēt
Patikami,ka kads ieliek ari sada tipa ediena savu interpretaciju :-) es laikamari busu ta,kura ieteiks ar grikiem pameginat, bet laikam tapec,ka es loti labprat grikus edu:-) Un dikti patik,ka ieliec pildijuma ari darzenus. Bus janomegina, darzenus es tik baklazanos klat lieku :-)
5 0 atbildēt

Foršs raksts emotion Bet man sagribējās paēst tagad emotion Varbūt ir iespēja uztaisīt rakstu par saldiem , burkās samarinētiem ķirbīšiem vai kabačiem?

6 1 atbildēt

Izkatās jau ļoti labi! Man tikai nav tādas krāsns kur var regulēt grādus un laiku. Man vecā malkas plīts. 

4 0 atbildēt

NOMNOMNOM!

3 0 atbildēt

Izkatās jau perfekti un noteikti garšo arī tā pat. emotion

3 0 atbildēt

ir doma uztaisīt,bet tikai ar cūķgaļu,jo nav tik saus un bez jebkādiem rīsiem,neciešu tos un neēdu,jo nevaru no tiem paēst.

3 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Garšīgi! emotion

2 0 atbildēt

Super, plusiņś nopelnīts!!!

1 0 atbildēt

Galvenais ir neņemt zaļo papriku šai receptei. Vienreiz pamēģināju un nožēloju...tādi rūgteni. Bet citu krāsu paprikas ļoti labi der.

1 0 atbildēt

Man arī būs? emotion emotion

1 0 atbildēt

Tu tagad šitā katru svētdienas vakaru!? emotion

1 0 atbildēt
fuj.
0 0 atbildēt

Kaa var izveeleeties k-ko tik nelietojamu kaa dotos maltaas masas izstraadaajumus??? emotion

1 1 atbildēt

izskatās baigi labi, bet droši vien diezgan pacietību un laiku aizņem šī garduma pagatavošana emotion

0 0 atbildēt

Tik skaisti emotion

0 0 atbildēt