local-stats-pixel fb-conv-api

Pelēkie zirņi1

Pelēkie zirņi video recepte.

Pelēkos zirņus mērcēt aukstā ūdenī 2-3 stundas vai pat citreiz ja ir laiks atstāj uz nakti.No zirņiem nolej ūdeni.Zirņus skalo tekošā ūdenī. Katla lej tīru ūdeni,beram iekšā pelēkos zirņus un vāram(40-50 minūtes atkarīgs no zirņiem).Ik pa laikam būtu vēlams noņemt tās putas,kas veidojas katliņa.Ja ar laiku ūdens iztvaicējis katla var pievienot vārošu ūdeni.Kad zirņi gandrīz gatavi pievieno sāli.Sīpolus,žāvētu krūtiņu jeb citu žāvējumu sagriež nelielos kubiciņos,gaļu apcep sakarsēta panna(bez eļļas) dažas minūtes tad pievieno sīpolus,piparus,cep līdz paliek vis zeltaini brūns.Gataviem zirņiem nolej ūdeni,ber panna pie gaļas un sīpoliem.Zirņus atstājam zem vāka lai ievelkas (5-10 minūtes).Zirņus pasniedz karstus ar kefīru vai skābo krējumu(gaumes lieta).Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos

Sastāvdaļas;

Pelēkie zirņi 350g

Ūdens

Žāvēta krūtiņa 200g(vai citi žāvējumi)

Sīpols 1

Sāls

Melnie pipari



89 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt