local-stats-pixel fb-conv-api

Nespaidiet burbuļplēves, bet gan izdariet šo6

74 1

1 2TĀLĀK
3



Teju visu bērnu mīļākie saldumi ir želejkonfektes. Mūsdienās veikalu plaukti ir pilni ar visdažādākajiem saldumiem, kas tā vien pievelk mazos gardēžus.

Diemžēl šie saldumi ir pārpildīti ar mākslīgajiem pektīniem un sintētiskām piedevām. Šādu konfekšu lietošanu uzturā vajadzētu samazināt.

Taču daudzi bērni nevar pat dienu nodzīvot bez želejkonfektēm. Ko tādā gadījumā darīt vecākiem? Ir risinājums – pašiem pagatavot želejkonfektes!
Kā pagatavot želejkonfektes?

SASTĀVDAĻAS

15 g želatīna
1 želejas iepakojums
250 g ūdens
PAGATAVOŠANA;

74 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Es vairāk uztrauktos par to burbuļplēvi, jo ja viņa nav paredzēta pārtikai, tad karsējot var izdalīties kaitīgas vielas.

We’re supposed to avoid plastics #3 (PVC), #6 (polystyrene), and #7 (polycarbonate). Polycarbonate is the plastic that is made from the chemical Bisphenol-A (BPA). And BPA has a bad rap because it’s a hormone-disruptor. Walk down the aisles of any drug store these days, and you’ll find rows of plastic products labelled BPA-Free.  

SRC:http://myplasticfreelife.com/2011/04/bpa-free-does-not-mean-safe-most-plastics-leach-hormone-disrupting-chemicals/

13 0 atbildēt

Ņemot vērā ka špricēs ir vielas kas neļauj asins paraugiem sarecēt emotion tu cerams vismaz izlaidi ūdeni vispirms emotion špricei cauri

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt