local-stats-pixel fb-conv-api

Man negaršo kotletes20

420 0

Kokletes. Cocklets. Nezinu vai man bērnībā bijusi kāda kotlešu trauma, vai vienkārši visu mūžu bijušas dabiskas antipātijas pret gaļas klučiem, taču šis ir tas ēdiens (un ne vienīgais), kas man uzdzen šermuļus un liek kuņģim sarauties pirmsvemšanas pozā. Tā nu sanācis, ka esmu izaugusi un mans vīrietis pieprasa daudz gaļas ēdienus. Sākumā pretojos, bet beigu beigās centos atdarināt omas kotletes - vienīgās, kas man garšo. Viņa tās taisa no meža gaļas, vidū noslēpjot kūpinātu speķi, tādējādi padarot gaļu ļoti sulīgu. Man neizdevās, taču pēc kāda laika atkal un atkal nācās gatavot kotletes un pašai neēst. Apnika.
Man sirdij tuva ir eksperimentēšana ar ēdieniem, vēl jo vairāk, ja mājās ir tas kas ir un ir vajadzīgas vakariņas. Kādā no kotlešu taisīšanas reizēm mazliet pamainīju ierastās sastāvdaļas, proti, maizes vietā liku miltus un recepti papildināju ar sieru.
Kāpēc kotlešu recepte spokos? Tas taču nav nekas īpašs.. Ja nemaldos, tad rudenī sāku piedalīties spoku fotospēlē un reiz ieliku skaitli no kotlešu masas. Kolch brīnījās, kas tā par gaļas masu ar sieru (acīmredzot, vismaz kāds šādu recepti neizmanto). Kad pasacīju, ka kotlešu masa, tad mani mazliet paķēra uz zoba, jo redz sieram vajadzētu lipt pie pannas un izšļukt pa visu kotleti tā, ka beigās sanāk vien pļeka. Tā nav. Tāpēc arī recepte.

420 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

600 g maltas cūkas. Vadoties pēc sieviešu stereotipiem, tu mal vīriešus?

26 0 atbildēt
Sagribejās kotletes.
6 0 atbildēt

Kotletes ēdu tikai mājās, vai pie ģimenes/draugiem..Kāpēc? Jo man bail,ko ēdnīcās var paslēpt kotletēs uc. ne-viengabalainos gaļas gabalos.

Recepte interesanta!

5 0 atbildēt

Kartupeļi ar maltas gaļas mērci un kotletēm... Nav nedaudz par greznu?  emotion 

5 0 atbildēt

Vau!

Izrādās kaķūns spēj būt ne tikai kašķīga babiņa, bet arī meistarīga saimniece!

Pārsteidzi gan!

Protams - Plussss

6 1 atbildēt

Šitas būs kādreiz jāiemēģina. Nupat pastāstīju sievai par Tava pārdrošā eksperimenta rezultātu. Jāsaka, ka vienreiz mēs glūnējām uz siera kluci pirms kotlešu cepšanas, bet tā arī nezināmu iemeslu dēļ nepierīvējām to klāt. Tagad būs iemesls ievērtēt. emotion

2 0 atbildēt

Ņamma. emotion 

2 0 atbildēt

Varēji mani uzaicināt uz kotletēm. emotion 

1 0 atbildēt

Ar tām miltu mērcēm nekā traka nav. Visticamāk Tev viņas nesanāk, jo saiet kunkuļos. Ņem paciņu sviesta 0,2kg, divas ēdamkarotes miltu ar kaudzi, sauju sakapātu sīpolu, 0,4l piena, 0,1l buljonu no kotletēm, kas palika uz pannas.

Sviestu izkausē pannā, pievieno sīpolus- apcep līdz caurspīdīgi, tad pievieno miltus, apcep līdz sāk smaržot pēc grauzdētiem riekstiem, pirms tam pienu uzsīldi, līdz gandrīz sāk vārīties, kad milti apcepušies, iemaisi uzsildīto pienu , turpini maisīt uz lēnas uguns, līdz mērce sāk biezēt, pievieno kotlešu sulu. Ja mērce pa biezu, pievieno vēl kotlešu buljonu, ja tas beidzies, pievieno pienu , ja nav piena-- ūdeni . Beigās škipsniņa sāls, mazliet piparu un muskatrieksta rīvēta (mazliet). Var pielikt kaltētu timiānu. Valā! Pats galvenais, lai milti nesaietu kunkuļos - miltiem ir jāpeld sviestā un jākarsē uz lēnas uguns , lai nepiedeg !

1 0 atbildēt

Gardi, varētu padiskutēt par olām, tās sausē, bet tajā pašā laikā satur masu, pēdējā laikā cenšos iztikt bez tām, sanāk sulīgākas, gaumes jautājums, bet vispār ļoti labi. emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Daiļa kaķene un negaršo kotletes?  emotion 

0 0 atbildēt

Kaķim un negaršo kotletes? Wtfak?

0 0 atbildēt
Es parasti pildu kotletes ar sieru bet vienmēr iztek ārā. emotion Šis laikam jāpamēģina.
0 0 atbildēt

Ew, šitas kruti

0 0 atbildēt

Es parasti sasmalcinu smalki papriku un labi dauz. ir labs emotion 

0 0 atbildēt

Man negaršo kotletes ar malto gaļu, kura ir pārāk samalta, tā ka gaļa nav īsti jūtama.

0 0 atbildēt
Bāc, cik garšīgi 😍 es ar šodien kotletes šmorēju, tikai citā izpildījumā. Eļina atkal būs klāt 😂😂😃
0 0 atbildēt