local-stats-pixel fb-conv-api

Mājās cepta baltmaize9

Receptes Ļoti garšīgi.Mājās cepta baltmaize.

Raugu izšķīdina siltā ūdenī.Miltiem pievieno sāli,cukuru,raugu,un atlikušo ūdeni,visu samīca līdz mīkla nelīp.Mīklu liek bļodā virsu pārsedz pārtikas plēvi vai mitru dvieli,raudzē siltā vietā 95 minūtes.Gatavu mīklu sadala 4 daļās,izveido kukuli,ar nazi slīpi iegriež kukulīti.Maizīti raudze zem dvieļa 50-60 minūtes.Tad to ieziež ar ūdeni. Un cep sakarsētā cepeškrāsnī 180*С 35-40 minūtes līdz gatavs.Labu apetīti!Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

Milti 600 g

Ūdens 300 ml

Sāls 9 g

Cukurs 20 g

Raugs 5 g

125 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Man ir jautajums, kādēļ Tu stādies priekšā tā itkā Tu to visu darītu? Video ir zagts no krievu tantes. Vienīgais, ko Tu izdari ir pārtūlko latviski.  emotion 

1 0 atbildēt

Izskatās, ka sen neesi pircis maizi emotion

Tā nemaksā 25 centus!

1 0 atbildēt

Protams, ka katru dienu necepsi, bet pa retam var, piemēram, kad notiek dzimšanasdienas svinības (vai arī citi svētki), paņem uzliec galdā pašcepto maizi, lai notestē. Un Tu zini, no kā tiek pagatavota pašcepta maize,  bet veikalā pirktajai maizei Tu nezini, kas tur iekšā par sastāvdaļām, kādas ēvielas utt. Tākā paturi savus krievu lamuvardus pie sevis, spokos pārsvarā uzturās, tādi cilvēki, kuri gudri vervelē, tāds kā Tu!

1 0 atbildēt