local-stats-pixel fb-conv-api

Laša stilīgā izklaide25

117 1

Hello, pīplZZ! emotion

Ja nu kāds ir galīgs mudačello, tad tas ir vispārzināmais eZZiiC emotion Izdomā, ko gatavos, kā tas izskatīsies, a pēc tam procesa gaitā vnk ņem un povaljno aizmirst, ka ir tak jafočē!!!


Nē, nu var jau šitā izcelties! emotion

117 1 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Ķīniešu dārzenīši baigi foršie, lasis - nebija bik pa sāļu, kad izcepās? Olas- pilnīgi pārvārītas , griķi ar krējumu pie šitā ķīniešu paēdiena , nu nez. Saulespuķu dīksti- tie vienmēr ēdienu izcels uz šķīvja ! Draugs, man ir jautājums, kad Tu vienreiz salabosi/ nopirksi kameru, visu laiku ir blurry, migla ? Vai kaut kas ar autofokusu kad bildē ar zibeni ? 

9 0 atbildēt

Forši, tik es nekad zivi ar griķiem neestu, nu neiet man tas kopā. Tāpat, ka reiz vienā bistro redzēju, ka čalis paņem uz šķīvja uzliek ceptu lasi un klāt piekrāmē šķovētus kāpostus. Par gaumi nestrīdās un lai katrs ēd ka vēlās, izteicu tik savas domas. 

5 0 atbildēt

Labs, bet kā būtu, ja laša vietā izmantotu foreli? Būtu sulīgāk. Bet tāpat gardi. emotion  emotion 

4 0 atbildēt

O kjārtīgsw paēdiens, ja rīt nebūšu aizmirsis, iepirkšu produktus emotion

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Kopumā viss izskatās skaisti un baudāmi un savai īpaši atbilstošai gaumei patīkams. Es pats jau ilgāku laiku pieturos pie austrumu kulinārijas kanona kurš nosaka pāra principu. Tas nozīmē ka lai ēdiens nebūtu pārmērīgs. Tas ir ar noslieci uz kaitīgumu, tajā nedrīkst būt vairāk par diviem olbaltumvielas saturošiem produktiem. Šeit tie ir trīs. Zivs, ola un griķi. Tā pat kā nav lielas jēgas vienlaikus pievienot pārāk daudz garšvielu komponentes jo tās nomāc cita citu un gala beigās tikai aktīvākā ņem ''virsroku'' un būtībā ir tikai vairāk patērts laiks gatavošanai. Par lasi runājot man domāt ir  vispār ''grēks'' termiski apstrādāt lašveidīgās zivis. Man ir sajūta ka daudz labāk būtu garšojis ar visu pārējo mazsālīts lasis kā ir, plus kāda sauja ar garnelēm. Ja cep ideāli būtu derējusi menca, zandarts vai butte.

3 0 atbildēt

Ēdam atkal!

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Super emotion emotion 

0 0 atbildēt