local-stats-pixel fb-conv-api

Komm Morgen wieder!27

302 0

emotion

302 0 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Tūlīt tīšu visas pankūkas vaļā un gaļu podā. Gribēju biezpienu ielikt vietā, bet nobijos, ka govīm var nepatikt, ja viņām pupus rausta. Labāk ar zemeņu zapti - būšu uzlādēta ar labu enerģiju.

15 1 atbildēt

Sakārdināji :)

14 0 atbildēt

Tā vecākā recepte būs īstais Komm Morgen wieder variants. Man vecvecāki tā taisīja un vēljoprojām ģimenē taisa izmantojot sirdi un plaušas. Dikti labs paēdiens. emotion

12 0 atbildēt

Gards rakstiņš, pankūkas mana vājība :)

9 0 atbildēt

Nabaga lauvas, kuras pieēdušās guļ savannā un laiza pautus

8 0 atbildēt

cik interesanti, gandriiz visi dziivnieki pasaulee taatad ir nelaimiigi.

6 0 atbildēt

Ej pagrauz zāli gotiņ, mož sāksi pienu dot.

6 0 atbildēt

jo? :D

5 0 atbildēt

redz, ka var gan :D

5 0 atbildēt

Man tad taadas aizdomas rodas, ka tu laikam daudz galju eed.

4 0 atbildēt

Mhm, pēc šī raksta izlasīšanas, es pazaudēju diētu, doties man ēst!

4 0 atbildēt

Tiko pamodies, vai nojaut cik ilgi civēki partiek no gaļas, to nevar tā vienkārši izsvītrot, to pat varētu salidzināt ar skabēkli emotion   tajā ir daudz, kas vajadzīgs mūsu organismam piemēram vistas stilbiņi kuros ir daudz olbaltum vielu, kas ir nepieciešami, nezinu kas tev ar to agresiju.Un vēl,kas tu esi ari piemirsis to ka cilvēkam netikai patīk uzņemt pareizās enerģetiskās vērtības, bet arī baudīt, tpc arī ir tik grūti ateikties no tās.

4 0 atbildēt

zaķīt, ja esi tik nelaimīgs, nu tad neēd to gaļu, bet kamdēļ tev tās muļķības jāzombē citiem? vai tev nav vienalga cik citi ir laimīgi? pasaulē nekad nebūs tā kā tev liekas par pareizu, samierinies.

4 0 atbildēt

vīrieša dzimumorgāns nu! tgd siekalas tek.. pankuukas gribu  ++

3 0 atbildēt

Nu centies,centies izlikties gudrāka. emotion

2 0 atbildēt

Manā ģimenē, šis arī ir iecienīts ēdiens emotion , tikai opis sauca par "komōrjenvīderiem". Ilgi nesapratu, kas tas par nosaukumu, man tās bija vienkārši pildītās pankūkas ar gaļu, līdz nesāku vācu valodu mācīties.

2 0 atbildēt
Laikam jāiet uz virtuvi uztaisīt šīs pankūciņas. +
1 0 atbildēt

Rim4ikā pa latu var četras nopirkt 2 min uz pannas un gatavs.

1 0 atbildēt

Ļoti gards paēdiens! Mūsmājās taisītas tiek divās versijās - ar vārītiem un tad apceptiem subproduktiem (plaušas, sirds, ja netiek norīta salātos, kāda lūpa, ja centrāltirgū pagrābusies) vai ar gaļu, kas vispirms nelielos gulašizmēra gabaliņos sacepta līdz brūnumam ar sīpoliem un pipariem, bet tad samalta. Abos gadījumos pildījumu papildina arī kādas karotes skāba krējuma. Vēl ir versija ar biezpienu, kam piemaisīts cukurs, kanēlis, skābs krējums un rozīnes.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt