local-stats-pixel fb-conv-api

Kartupeļu biezeņzupa1

Kartupeļu biezeņzupa video recepte.

Puravus notīra,rūpīgi nomazgā,sagriež plānās ripiņās(puravus ņem pēc garšas ja garšo izteikta puravu garša liek vairāk) un nedaudz apcep augu eļļa.Katla liek nomizotus un sagrieztus kartupeļus,tiem pievieno apceptus puravus. Pielej karstā ūdens un vāra līdz viss mīksts(25-30 minūtes). Gatavos kartupeļus sablenderē vai izberž caur sietiņu ,pievieno karstu pienu samaisa.Zupa pievieno olu dzeltenumu, sajauktu ar karstu pienu un sviestu kārtīgi samaisa.Zupu pasniedz karstu ar grauzdiņiem un zaļumiem.Lai jums labi garšo!Veiksmi gatavošanā!Balso.Komentē.Gatavo.Uz tikšanos!

Sastāvdaļas;

Kartupeļi 500g

Puravi 50g

Ūdens 500ml

Piens 200ml

Sviests

Augu eļļa

Sāls



121 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Skaisti emotion
0 0 atbildēt