local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtainās mīklas gardumi20

175 0

Ko darīt, ja vienpadsmitos vakarā (vai jebkurā citā laikā, kamēr strādā veikals :D) gribās kaut ko garšīgu? Pa galvu, pa kaklu jāskrien uz veikalu pēc "Tešlas" un jābliež augšā saldie kārtainās mīklas pīrādziņi :) Būtībā "Tešlas" kārtainā mīkla ir vienīgā gatavā mīkla, ko jebkad lietoju, pārējās taisu pati. Un par to mīklu varu teikt tikai to labāko, der gan sāļajiem pīrādziņiem, gan saldajām maizītēm un pat kūkām.

Šīs maizītes ir ideāls variants brīdim, kad pēkšņi piesakas ciemiņi vai vienkārši ir besis un gribas sevi kaut kā iepriecināt ;)

Citas manas receptes:

Makaroni ar tunci

Kartupeļu sacepums

Cepti kartupelīši

Chili con Carne

Ķirbju zupa

Parastie krabju salāti

Šokotorte

Citi raksti šeit

175 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

SpokuPavārs kaut kur pazudis, sen nav redzēts, bet ēst ta gribās ! emotion

Interesanta un manām spējām atbilstoša receptīte, žēl ka šajā mirklī veikali ciet...  Noteikti pie izdevības iemēģināšu roku pīrādziņu taisīšanā, ceru nesadedzināšu  ;)  Galvenais visas opcijas skaidras kā diena un aprakstus perfekti izpratu   emotion  

18 0 atbildēt
Paplēst starpeniti...jeballl
7 2 atbildēt

Eju uz tuvāko veikalu pirkt "Tešlas" mīklu emotion

3 0 atbildēt

Vēl perfekti, ja gribas sāļus pīrādziņus, likt iekšā sieru. Šīs kārtainās mīklas ir baigi cieņā, jo viss notiek ātri un salīdzinoši lēti :)

3 0 atbildēt

Gribu!  emotion  emotion

1 0 atbildēt

Es Nesaprotu, kādēļ jūs pērkan mīklu, nevis paši to uztaisat. Taisot pats iznāktu labāka un tu pats zinātu, ko tu esi pielicis tai mīklai klāt, savādāk, kāda jēga no raksta..?

0 0 atbildēt

Es uztaisiju tikko un sanaca labi, paldies!!! emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

preci mani

1 2 atbildēt