Lai jums visiem mīlestīas pilna 3.advente! Tai par godu kas silts, salds un ārkātīgi aromātisks - kanēļmaizītes ar maigu krēmsiera glazūru. Labu apetīti!
Kanēļmaizītes krēmsiera glazūrā5
Maizītēm: kārtainā mīkla, kanēlis, brūnais cukurs, sviests
Krēmam: krēmsiers, pūdercukurs, sviests
Kādus 200g brūnā cukura sajaucam ar kanēli (liku aptuveni 20g), pievienojam 50g izkausēta sviesta.
Pildījums kārtīgi samaisīts.
Kārtaināš mīklas plāksni izrullējam taisnstūra formā.
Pildījumu izklājam uz mīklas. Tad mīklu rullējam ruletes formā, sākam rullēt no īsākas malas.
Sarullēts :)
Ruleti sagriežam mazās bulciņās. Cepeškrāsni uzsildam līdz 200 grādiem, liekam cepties aptuveni 15 minūtes, gatavas, kad uzpūtušām un kļuvušas zeltainas.
Kamēr bulciņās cepas, izveidojam mērci - 4 ēdamkarotes krēmsiera, 4 ēdamkarotes pūdercukura un 40g mīksta sviesta. Visu saputojam viendabīgā masā.
Kas par smaržu! :) maizītes gatavas, vēl siltas apsmērējam ar kremu un.... ēdam nost! :)
Lai labi garšo!