local-stats-pixel fb-conv-api

Kā gardi uztaisīt ledenes uz kociņa?4

74 3

Āhh. Čau visiem svētdienā! Tad nu tā. Tikko apēdu garšīgu karameli, un sapratu, ka jāuztaisa raksts, kā uztaisīt ledeni uz kociņa, vai vienkārši ledeni. Veltu visiem tiem, kuri nezin kā tadu uztaisīt.

Vajadzēs: Cukurs 5 galda karotes. Ūdens (auksts) 2 galda karotes. Etiķis 1 galda karote. Protams to var arī pareizināt 2 reizes, ja grib lielāku porciju. Bļoda. IEKŠĀ vairāk nekā puse auksta ūdens. Sviestpapīrs. Katliņš. Kociņš, uz kā likt konfekti.

Paņem bļodiņu. Ieliek iekšā 5 g. k. cukura. 2 g.k. ūdens. 1 g. k. etiķis. (Lai to visu saturētu kopā un iegūtu dzidrumu. Tad liek uz vismazākās gāzes un ar karoti sāk maisīt. Maisīšanas procesā var pievienot arī kādu krāsvielu vai krāsainu ķīmiju. (Es to tā saucu, tas ir limonādes pulveris). Un pēc kādām 10, 15 minūtēm, nu kad jau izņem karoti ārā un jau paliek tāds lipīgs, tas kā pašam, tad noņem katliņu no plīts un ieliek bļodiņā ar aukstu ūdeni, tur tur vismaz 1 vai 2 min. Un tad uz sviesta papīra un lej virsū. Var lielu, var atsevišķi. Un tad liek kociņu. Katlu ielikt izlietnē, un pieliet ar aukstu ūdeni, pēc tam ar karstu, lai var izmazgāt. Un karameli ņem nost tad, kad tā ir sacietējusi.

Labu apetīti!

74 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Ar bildēm pa tapšans etapiem būtu saprotamāk. emotion

8 0 atbildēt

kruti emotion

1 0 atbildēt