local-stats-pixel fb-conv-api

Helovīnu atskaņas8

174 0

Pārvilcies no ziemīgās pastaigas, eZZiiC saprata, ka ir mazliet atsaldējis pakaļējās ekstremitātes. Tas gan netraucēja vienā elpas vilcienā izdejot sniegaino balkonu :)

Bet līdz ar to spēki bija galā. Prasījās kas silts un spēcinošs. Un te nu eZZiiC atcerējās Helovīna spocīgo ķirbīti. Žēl, bet ķirbītim pienāca pilnīgs kirdiks.

Process tiks aprakstīts pie bildukiem, jau savlaicīgi atvainojos, ka redzams būs tikai galarezultāts dažādos rakursos, pārāk knaģi nosaluši bija.

174 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tik aizkustinoshi bija lasit ,ka nosalis cilveks ( acimredzot ari smadzenes skartas) ilgi un izmisigi darbojas ap kaut kadu nelaimigu kjirbi un pliti,sarezgjita  procesa celja meginadams kaut nedaudz sasilt... Ta vieta lai uzliktu tejkannu un pec divam minutem silditos ar kartigu groku, un to kjirbi jau gatavot ka zaceni. Bet par rec.pti paldies...

6 0 atbildēt

Ļoti veselīgs paēdiens, viegluma dēļ piemērots vakariņām. Es gan prosu būtu vispirms lielā ūdenī atsevišķi nedaudz apvārījusi un ūdeni  izlējusi, lai nav ne mazāka rūgtuma piegaršas. Vienalga, lielu plusu sūtu.

4 0 atbildēt
Kas tas par sietu profila bildē?
2 0 atbildēt

Buus jaamazgaa  emotion 

0 0 atbildēt

Tev būtu jāiet cirkā par klaunu strādāt ar tādu humora izjūtu.

0 0 atbildēt